Duminică – ultimii 30 de km (525), ultimele ore în șa (din 30)

Azi este Duminică. Ultima zi de biciclit. De mîine ne vom pregăti pentru împachetări, revizii, transport.

Azi am completat cele 30 de ore de stat în șa, 525 de km (drumul care ar lega ORadea de Scornicești), în total peste 1000 de km (în ce mă privește) în 40 de zile (luînd în calcul cele zile pregătitoare pentru această acțiune), peste 2300 de Biblii dăruite (cu toți participanții din acest an).

A fost o experiență pe care o vom uita cu greu. Pregătesc deja o postare despre lecțiile învățate în cei peste 500 de km acoperiți alături de ceilalți 6 parteneri.

sursa

Este o experiență de ucenicie peripatetică pe care doresc să o reiau, să o promovez și pe care o voi cultiva cu mare bucurie în viitor. Rezultatele sînt peste așteptări, impresiile, copleșitoare.

Acum sîntem extrem de obosiți, dar fără febră musculară. În fiecare zi am luat un complez de vitamine, Cavit 9 și calciu și magneziu în pastile efervescente. Dulciuri, curmale, smochine și alți diverși și diferiți biscuiți, covrigi și o jumătate de cisternă de apă, plus vreo șapte bidoane de cafea.

La prînz am mîncat în curtea bisericii din Bircii.

Seara ne-am adunat la evaluare. Fiecare dintre noi a spus ce anume l-a marcat cel mai mult, experiența cea mai puternică, un gînd duhovnicesc de încurajare sau vreo pricină de meditație sau rugăciune.

După ce s-a încheiat cu tot proiectul am început să ducem bicicletele spre noile lor destinații.

1. Hoedie, o bicicletă donată de domnul K. a ajuns la „un student care învață bine”. P. S. și-a donat bicicleta unui tînăr din Oltenia, care va veni student la Universitatea Emanuel din acest an.

 

2. Ukraina din 1986, anul îndrăgostirii mele de Natalia, a ajuns și ea „acasă”, în curtea socrului meu. Este bicicleta ideală pentru Oltenia: ușor de întreținut, piese gîrlă, rezistență, neatrăgătoare la hoți, cu o singură viteză, frînă pe contră…

3. Tohanul (noul proprietar l-a donat tot pentru Oltenia) a ajuns aseară la nepotul fratelui Florea. Este cel mai bun loc în care se poate găsi această bicicletă simbolică. Sper ca Beni să îi calce pe urme.

4. Gazelle-ul, bicicleta pe care eu am umblat, va ajunge la un tată cu mulți copii spre folos.

5. Swach-ul, o bicicleta interesantă, obținută cu ajutorul lui Ovidiu A., a rămas deja la Centrul Creștin Scornicești drept cal de bătaie.

sursa

6. D.C. și-a dăruit bicicleta pentru concursul de liniuțe.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Amintiri, Fabrica de barbati, Oameni, Zidul rugăciunii și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Duminică – ultimii 30 de km (525), ultimele ore în șa (din 30)

  1. Pingback: Ultimul Paleu | Marius Cruceru

  2. Pingback: Astăzi Dumnezeu m-a lăsat și mai sărac (nenea Florea) | Marius Cruceru

  3. Pingback: Mai sînt cîteva zile pînă la începutul misiunii Countryside, ediție aniversară – 20 ani (a doua ediție și pe Bicicletă) | Marius Cruceru

  4. Pingback: Sîmbătă … începe | Marius Cruceru

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.