Noutăți cu privire la turul ”In memoriam Gino Bartali”

sursa Gino Bartali Facebook page

sursa Gino Bartali Facebook page

 

Am intrat în ultima etapă de pregătiri pentru Tura In memoriam Gino Bartali despre care am mai scris AICI

Sîntem 20, cu tot cu asistența rutieră. Va fi o tură extrem de dură, mai dură decît cele Oradea – Auschwitz, mai dură decît cea de anul trecut In memoriam Dietrich Bonhoeffer. 

Traseul va cuprinde Reggio Emilia, punctul de pornire, Florența, Perugia, Assisi, apoi ne vom îndrepta probabil spre Forli și Veneția.

Încă sîntem nesiguri cu privire la traseu și așteptăm sugestii. Am dori să combinăm tura aceasta obligatorie, care este miezul călătoriei noastre, tura tradițională Florența – Assisi, cu vizitarea unor obiective legate de istoria antică și medievală a Umbriei. Idei, sugestii?

Sponsori? 🙂

Facem un echipament întreg. Deja avem un prim sponsor ferm: Freestyle – Oradea. Doriți reclamă pe tricouri, luați legătura cu noi!

La fel ca anul trecut, toată suma rămasă în plus după acest tur va fi îndreptată către Hospice Emanuel și campania care se va desfășura în acest an. Toată distanța parcursă va fi contabilizată tot în contul proiectului Hospice.

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Biciclete, cugetări de pe bicicletă, disciplinele spirituale, Fabrica de barbati. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Noutăți cu privire la turul ”In memoriam Gino Bartali”

  1. Pingback: ”10+ lecții din, dinspre și despre Holocaust” – în această seară la Tineret Filadelfia Oradea | Marius Cruceru

  2. Pingback: Turul ciclist in memoria victimelor comunismului – 2022 | Marius Cruceru

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.