Rugăciune pentru operația lui Matia

Dragii mei,

Dupa o saptamina de asteptare/pregatire, cat scans, analize, radiografii, etc. astazi la ora 2pm micutul Matia impreuna cu mama lui au intrat in spital la LSU Medical Center, urmind ca miine, Miercuri dimineata sa aibe operatia. Operatia va fi lunga si foarte dificila dar avem toata certitudinea ca tot ceea ce a inceput Dumnezeu va duce la bun sfirsit.

E important ca noi trupul lui Christos, sa ne unim in rugaciune pentru Matia si familia lui, sa cerem ca Dumnezeu sa-si reverse Harul Sau peste el si medicii care il vor opera, sa le dea intelepciune si o minte clara, sa le conduca miinile spre a reusi aceasta operatie. Sa ne rugam deasemenea ca Dumnezeu sa-l vindece pe micutul Matia si sa faca ca perioada de recuperare sa treaca cu bine.

Sa ne rugam si pentru parinti, Marilena si Florin. Mama este extraordinar de obosita fiind nelipsita de linga copilasul ei, petrecind zile si noptii intregi fara sa inchida ochii. Tatal, Florin este acasa cu ceilanti doi copii Filip si Jonatan.
Aceasta familie a trecut prin situatii deosebit de grele si ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa se indure de ei, sa-i incurajeze si sa le faca parte de mult har si binecuvintare in continuare. Sa ne rugam pentru ei.

Multumim fratilor si surorilor din Dallas si in mod deosebit familiei Constantinescu din Shreveport care si-au aratat dragostea deosebita fata de Marilena si Matia in aceasta perioada.

Deci facem din nou acest apel la rugaciune si dorim ca toti care au pe inima cazul lui Matia sa se roage pentru el si familia lui in zilele care urmeaza.
Fiti binecuvintati!!!

Adrian

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Rugăciune pentru operația lui Matia

  1. viorica zice:

    Continuam sa ne rugam pentru Matia.

  2. ungandbun zice:

    Fie mâna Domnului în continuare peste Matia şi peste întreaga familie. Cel care ne-a spus că „în rănile Lui suntem tămăduiţi” să aducă o tămăduire deplină peste Matia.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.