Heritage Farms (P)

Rar fac reclamă pe blogul meu. Deși se poate trăi bine merci din acest fel de activități, am refuzat constant să port reclame. Din cînd în cînd fac excepții. Am făcut-o pentru Hora S.A. pentru Pegas, Devron, pentru mici meseriași, lutieri, meșteri care realizează produse de încredere, produse românești, pentru piața din România și nu numai.

Am prieteni, pe care îi cunosc de ceva vreme, care au inițiat o afacere greu de dus și de menținut în epoca marilor magazine. Am amintit această inițiativă în emisiunea realizată împreună cu doamna Cora Muntean.

sursa heritage farms

sursa heritage farms

Heritage Farms și-au început deja activitatea și îi văd cum aleargă, gîndesc, se zdrobesc să iasă lucrul bun. Da, s-ar putea ca unele prețuri să vi se pară mai mari decît cele din supermarketuri sau chiar mai mari decît cele din piață, dar acestea se justifică prin munca depusă pentru a produce în conformitate strictă cu normele BIO.

Conceptul ”producție curată și livrare directă la consumator” presupune cheltuieli și investiții suplimentare, care adaugă la produs încredere și timpul nostru scutit. Iată AICI noua lor pagina, povestea lor AICI și noua pagină de facebook, unde aveți posibilitatea de a comanda pe alese.

Mîncați sănătos!

Povestea noastră a început de la o frustare și o neputință. O frustrare generalizată pe care o auzi verbalizată pretutindeni unde te întorci și anume aceea a lipsei produselor alimentare curate pe care să le poți da copilului tău fără îngrijorare; acele legume și fructe cu gustul de altădată după care tânjim dar pe care nu îl mai regăsim în alimentele de pe rafturile supermarketurilor. Din păcate “piața” așa cum arată ea acum nu a reprezentat o soluție satisfăcătoare pentru noi personal deoarece ea s-a transformat într-un spațiu al tiraniei prețului impus de intermediarii în fața căruia micul fermier nu are șanse. Această neputință a țăranului simplu ne-a impulsionat și mai mult să facem ceva, să nu mai așteptăm ca rezolvarea să vină din exterior ci să contribuim la ea în mod activ. Așa s-a născutHeritage Farms.

Heritage Farms este un mic grup de familii din Bihor care s-au pus laolaltă pentru a produce legume și fructe curate, fără chimicale care pot fi comandate prin intermediul web-site-ului nostru și sunt livrate la domiciliu proaspete. Legumele sunt cultivate sub management ecologic pe pământurile gospodăriilor noastre din Apateu și Fegernic în sere și în câmp de către familiile noastre.

Ferma noastră însă reprezintă doar o parte din soluție. Am vrut să îi putem ajuta și pe alți mici fermieri care sunt victime ale lanțului distribuției. Așa că am început să căutăm fermieri care să împărtășească valorile noastre de hrană sănătoasă și care să fie dispuși să treacă prin procesul lung și laborios de certificare ecologică pentru a-i putea ajuta să își aducă produsele direct la consumator la un preț corect. Nu este ușor! Dar ne bucurăm să vedem cum noi familii de fermieri se alătură sezon după sezon micii noastre comunități.

Acesta este doar începutul. Nădăjduim ca povestea să continue mult timp de acum înainte și să putem oferi hrană sănătoasă românilor și posibilitatea unui trai decent fermierilor români.

Valorile noastre

Responsabilitate          ✔ față de consumator, care aspiră să mănânce cât mai sănătos

✔ față de mediu de la utilizarea resurselor la modul în care cultivăm sau livrăm

✔ față de colaboratori practicând un comerț echitabil

Integritate ✔ în ceea ce spunem

✔ în ceea ce promitem

✔ în ceea ce facem

Tradiție ✔ prin transmiterea gustului tradițional

✔ transmiterea valorilor din generație în generație.

Citește totul AICI

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Anunturi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.