Între Scriptură și ziar(e) – doamna Cora Muntean despre soarta produselor românești

Din cîte am înțeles, săptămîna trecută legea despre care vorbim aici a trecut. Am amintit în emisiune, fără să dau nume atunci, se înțelege, de prietenii noștri de la Heritage Farms.

protejăm sau nu produsele românești? Dacă am o Toyota, cum spunea cineva, atunci cînd o repar, va trebui să pun 54% piese românești în ea? Problema este cu dus-întors, dar ascultați cu atenție ce spune și doamna Cora Muntean.

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Între Scriptură și ziar. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Între Scriptură și ziar(e) – doamna Cora Muntean despre soarta produselor românești

 1. szromulus zice:

  Citatul din Roosevelt este folosit intr-un context diferit, ceea ce ii scade forta de impact. Roosevelt este cel mai important exponent al americanilor in acei ani. Forta unui astfel de indemn are capacitatea de a misca parghii importante intr-o tara, atunci cand valorile lui sunt cele corecte. La noi eforturile disperate vin din partea unor oameni cu o capacitate mica de impact, in timp ce grupul cel mai reprezentativ isi consuma resursele in crearea propriului paradis fiananciar. Cred ca am subliniat bine nuanta.
  Ar fi foarte multe de spus in dezvoltarea ideii in schimb riscul este de a intra intr-o analiza de paradigme si stereotipuri care domina gandirea romanului, cat si a mecanismelor care alimenteaza acest tip de gandire. Ca o prognoza, forta paghiilor si a cadrului actual sunt greu de depasit si cu siguranta in urmatorii 10-20 de ani nu se vor inregistra schimbari notabile.

  • Marius David zice:

   da, de acord cu ce spui, Romulus, mie mi-a plăcut modul smerit de abordare a doamnei, fac și eu ce pot, precum pasărea colibri, cărînd apă din mare. Doamna are totuși ceva rezultate în lobby și are cîteva reușite remarcabile. Bravo! Admir entuziasmul dînsei și persistența.

 2. Pingback: Heritage Farms (P) | Marius Cruceru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.