Misiunea Countryside, acum, la aniversarea a 20 de ani, se desfășoară mai devreme! 5-15 iulie

Devenise o tradiție. Ultimele 2 săptămîni din iulie erau dedicate misiunii în Oltenia, Dobrogea și în alte zone ale țării. Anul acesta, la împlinirea a 20 de ani de implicare a misiunii Countryside în România, activitățile se vor desfășura între 5-15 iulie.

Iată mai multe date AICI.

Alături de studenții UEO se poate înscrie oricine dorește să experimenteze o școală peripatetică de ucenicie și misiune de 10 zile.

Vom merge, ca și anul trecut, cu bicicletele. Vom încărca bicicletele cu resurse și vom sta față către față cu oameni reali discutînd despre Evanghelie.

Condițiile? Asemănătoare anului trecut! Αnul acesta se pare că vom face totuși Transalpina la dus. Εste o opțiune pentru cei mai antrenați.

Ținem legătura pentru detalii!

Pînă atunci, începînd de azi, vom posti și ne vom ruga pentru aceste acțiuni în fiecare vineri, zi de post tradițională.

Doamne ajută!

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Fabrica de barbati, Pt. studenţii mei, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Misiunea Countryside, acum, la aniversarea a 20 de ani, se desfășoară mai devreme! 5-15 iulie

  1. calin sticea zice:

    Pentru Transalpina , de unde o sa fie plecarea ? Si pe ce data ?

  2. Pingback: Mai sînt cîteva zile pînă la începutul misiunii Countryside, ediție aniversară – 20 ani (a doua ediție și pe Bicicletă) | Marius Cruceru

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.