Un gest extrem marca Voik – Măguri Challenge 2016 (Hospice)

Îi mulțumesc prietenului Voicu Bojan pentru această surprinzătoare inițiativă ca răspuns la campania Hospice. Le mulțumesc în numele Hospice Emanuel și în dreptul copiilor diagnosticați cu boli terminale celor care s-au implicat, trup (oh, și încă cum) și suflet pentru a aduna fonduri pentru acest proiect: Maicăl, Werni și Mihai.

sursa

Pornită dintr-o joacă de copii mari, Măguri Challenge (ediţia a cincea) a devenit în timp, o provocare reală. Formatul din acest an nu a fost defel pentru suflete slabe şi oameni neantrenaţi. Şi mai ales, nu a fost pentru cei cărora nu le plac: alegarea şi înotul, legate între ele de un pedalat intensiv, lung cât o zi de post.

Au fost invitaţi 18 oameni, s-au înscris 9, au plecat de la start 4, din care 3 au dus la capăt această încercare pe cât de grea, pe atât de frumoasă. Triatlonul nu e deloc o probă plictisitoare: îţi pune la încercare nu doar trupul, ci şi mintea.

…………..

Aveam să intrăm pe poarta Fierăriei lui Simion a Florii din Măguri ca pe poarta Raiului abia la 7 seara, după 10.7km de alergare, 2.3km de înot în Lacul Tarniţa, 61km de pedalat, cu o diferenţă de nivel de 2.300m, plus un bonus de push-bike de 5 km pe celebra Coastă.

……………

Anul acesta, ca de obicei, Fundaţia RomaniaOne a pus un preţ pe capul fiecărui participant. Pe lângă această sumă, fiecare şi-a mai făcut o campanie mică. Iar suma adunată (4000 de lei în total) s-a dus pentru construcţia Hospice Emanuel din Oradea.

Citește tot AICI

 

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.