Prima zi – post de Ziua Copilului – alte necazuri (cazul Iftodi)

Prima zi s-a desfășurat normal. Ceai verde. Cafea. Espresso.

Cînd spun ceai verde mă refer la ceai Matcha, noua mea descoperire.

Am discutat cu Natalia despre situația lui Florin Barbu și ne-am imaginat cum ar fi să trăiești cu gîndul la copii, fără copii în preajma-ți. Insuportabil gînd!

Atunci chiar că nu poți să iei nimic să bagi în gură. Stomacul refuză să proceseze hrana. Totul în tine se întoarce împotriva instinctului de supraviețuire!

Este seară. Ascult știrile! Nimic de Florin Barbu, nicăieri. Nimic despre familiile de români abuzați de statele în care au migrat.

Astă seară tocmai am aflat de o familie din Botoșani. 5 copii rămași fără tată.

O văduvă tînără. Ea este credincioasă și are o mărturie bună. Frații din Spania au ajutat-o cu aducerea sicriului acasă. Ce vor face de acum încolo? Copiii și văduva au rămas fără niciun fel de ajutor. Marin, soțul, a murit în urma a ceea ce pare un accident de muncă. Asiguratorii nu plătesc nimic din pricina naturii accidentului de muncă. Voi reveni cu detalii! Pînă atunci să ne gîndim la Iacov, care ne spune despre adevărata religiune, să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor!

IMG_3974 IMG_3973

Cum să mănînci cu poftă într-o zi ca aceasta?

Ziua copilului? Există cuvinte pentru copiii fără tată. ORFANI! Ce cuvînt să inventăm pentru tatăl lăsat fără copii?

 

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Prima zi – post de Ziua Copilului – alte necazuri (cazul Iftodi)

  1. dan zice:

    Cu Incredere in Tatal nostru si Dumnezeul nostru .Ca el este aparatorul vaduvei si tatal orfanului .Nimeni nu poate ajuta ca el. Oricine ar fiin lumea asta .Aveti credinta In Dumnezeu ,si-n fiul sau Isus Hristos. si-n calauzirea D-hului sfint. Toata Lumea este a lui Dumnezeu. si voi Daca sunteti copii lui, nu veti duce lipsa de nimic,ca el porunceste si din nimic ia finta.Nu va perdeti credinta si nadejdea.stati tari in hristos Cu respect un om din lumea mare.

  2. Denisa Ghita zice:

    Buna seara. As putea avea detalii cu privire la sora ramasa vaduva cu 5 copii? Va rog frumos, as vrea sa o pot contacta. Multumesc frumos.

  3. Flory zice:

    As pure sa am nr de telefon a lui sora care ia murit sotul

  4. Pingback: Ziua 7 – Neputință | Marius Cruceru

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.