Vremea în care femeile și copiii iau locul bărbaților emasculați (corectați politic)

Sînt vremuri grele în Europa. Germania este umilită la scenă deschisă. Să chemi în catedralele Angliei pe cineva să îți citească din Coran și un imam să spună rugăciunea de încheiere în Catedrala dedicată lui Luther? Ceva profund stricat s-a copt în Europa decreștinată. Ni s-a îndoit sîngele cu puroiul ideologiilor postmoderne. Sîntem infectați de spaima ca nu cumva să ne pierdem armonia socială și acordul celorlalți.

La minciuni extreme se răspunde cu gesturi extreme. Nu s-a găsit bărbat să întrerupă minciuna. S-a găsit în schimb o femeie. The Brave German Woman, așa  a fost poreclită de rețelele de socializare.

Iată ce a făcut:

Nicicînd n-a fost mai mare nevoie de o restaurare a bărbăției autentice precum în aceste vremuri. Nicicînd n-a fost mai multă nevoie de virtute (în sensul etimologic al cuvîntului și nu numai, vir-bărbat), nicicînd n-a fost atacată mai furibund familia tradițională și locul bărbaților în mijlocul familiei. Bărbații sînt transformați în masculi. Li se stimulează doar apetitul pentru împerecherea infertilă, doar pentru sexualitate, și aceasta deformată.

Strigătul lui Dumnezeu către Iosua ar trebui relecturat în aceste zile: ÎMBĂRBĂTEAZĂ-TE! ÎNTĂREȘTE-TE ȘI ÎMBĂRBĂTEAZĂ-TE!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în cugetări de pe bicicletă, disciplinele spirituale, dulce Românie, exerciții de admirație, Fabrica de barbati, inventarul stricaciunilor spirituale, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Vremea în care femeile și copiii iau locul bărbaților emasculați (corectați politic)

  1. Editor zice:

    Articolul dvs. e bine venit. Am citit toate comentariile de dialog (Cine sînt), faceți o muncă tenace și foarte bună pentru noi cititorii. Am pregătit o repostare pe blogul meu, dacă aprobați, cu titlul Nu s-a găsit bărbat să întrerupă minciuna. S-a găsit în schimb o femeie…!
    Cu textul original, până la această afirmație din titlul pus, apoi urmează citirea aici, la DVS, cum e și normal. Textul e foarte important și cred că e de un real folos pentru a fi citit de cât mai mulți creștini. E un bun motiv de meditație și de rugăciune. (ce ziceți, GeorgeD)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.