Mîine (Sîmbătă, 23 iulie) se pedalează din nou pentru Hospice Emanuel: ”Cele mai lungi zile pentru cele mai scurte vieți!”

Mîine avem din nou acțiun în cadrul campaniei Cele mai lungi zile pentru cele mai scurte vieți!

sursa Hospice Emanuel

sursa Hospice Emanuel

Am strigat după ajutor și oamenii de bine au sărit! Și cu donații și cu efortul fizic!

De această dată ceva extraordinar se întîmplă! Alergăm în diferite locuri, la distanță, pentru același scop, copiii diagnosticați cu boli terminale îngrijiți de Hospice Emanuel. 

sursa Hospice Emanuel

sursa Hospice Emanuel

Se mișcă bucovinenii. 6 bucovineni – Cirstean Iosif, Lucescu Ovidiu, Croitor David, Naty Dragoi, Havrisciuc Liviu, Schipor Costica (s-ar simți jigniți dacă i-am numi moldoveni 🙂 ) vor merge împreună 1000 de km, cîte 200 de fiecare, deci vor acoperi 1000 de euro.

 

sursa Tucu Cirstean

sursa Tucu Cirstean

Patru fete (Rebeca Marișcaș, Andor Anamaria, Agota Nemeti și Valentina Mereu) vor încerca să acoperă 450 de euro (450 de km).

Eu și Saron Ciupe încercăm să acoperim mîine donația făcută de Countryside Ministries în valoare de 266 de euro (1200 ron). Vom încerca să pedalăm împreună acești km, fiecare cîte 133 de km.

Ba, mai mult, acum cîteva ore am citit un mail prin care sînt anunțat că niște tineri clujeni (Simina Faur, Lidia Terec, Gabriela Roman, Adrian Tirea, Andrei Lapadatu, Andrei Gocan, Emanuel Cozariz) vor acoperi încă 250 de euro din donațiile făcute, iar luni mă duc să ridic suma de 100 de euro donată de cineva ca parte de dărnicie din salariul de bugetar.

De asemenea, am primit 100 de euro pentru completare echipament și hidratare. Cineva care ne înțelege ca ciclist s-a gîndit și la acest aspect!

Va fi o zi perfectă pentru pedală. 26 de grade, cu nori! Ne vom gîndi la voi toți, la toți cei care ați pus suflet și nu numai în toată această campanie!

Vă țin la curent cu ce se va întîmpla mîine!

 

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Mîine (Sîmbătă, 23 iulie) se pedalează din nou pentru Hospice Emanuel: ”Cele mai lungi zile pentru cele mai scurte vieți!”

  1. danteo74 zice:

    De ce s-ar simţi jigniţi dacã li s-ar spune cã sunt moldoveni?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.