Mai sînt cîteva zile pînă la începutul misiunii Countryside, ediție aniversară – 20 ani (a doua ediție și pe Bicicletă)

Mai sînt cîteva zile și … începe. Începe un eveniment anual, o școală de ucenicie de 10 zile. Eu sînt implicat din 1998 încoace în fiecare an alături de studenții mei, de tineri din Biserica Creștină Baptistă Sfînta Treime din Aleșd. În fiecare Vineri postim de o vreme încoace pentru ce se va întîmpla între 5 și 15 iulie.

Anul acesta celebrăm 20 de ani de implicare în România, dar se va desfășura și a doua ediție de misiune pe biciclete. Anul trecut am umplut coburile bicicletelor cu Biblii și am cutreierat ulițele principale pentru a ne asigura că există Biblie în fiecare casă de creștin.

Iată cîte ceva din ce am făcut anul trecut AICI, AICI, AICIAICI, AICI și AICI și AICI.

Și anul acesta vom bate străzile Scorniceștiului,

dar nu numai…

Vom face drumuri mai lungi și dincolo de 100 de km de scornicești, între 50 și 150 de km pe zi. Anul trecut am parcurs 550 de km într-o săptămînă, cît reprezintă drumul de Auschwitz și fără mult antrenament înainte, dar cu multă ascultare din partea participanților.

Vom continua să ne întîlnim cu oameni, pentru a le vesti Evanghelia, (nu-i mai bun loc decît crîșma pentru a discuta pe îndelete, de acolo nimeni nu se grăbește să plece … )

cu bătrînii noștri, pentru a ne împărtăși tradiția și amintirile. Așa cum bănuiam anul trecut, unii dintre ei s-au dus deja să călărească alți cai, după ce vor fi călărit puțin calul de culoarea clorului. Bine am făcut anul trecut că l-am vizitat pe nenea Florea.

La fel ca anul trecut, ne vom opri să facem studiu biblic la prînz. Anul acesta studiem cartea Faptele Apostolilor.

Vom căuta din nou pîine la țest, miere, roșii și brînză de capră. 🙂

vom merge din nou la Siliștea-Gumești, satul natal al lui Marin Preda și ne vom opri la aeroportul dezafectat de acolo.

Vom face un nou concurs pentru tinerii din Scornicești. Încă nu avem fondurile pentru bicicleta care va fi dată premiu, dar nădăjduim la o donație generoasă 🙂

Deocamdată în echipa de bicicliști sîntem 5. Mai este nevoie de două persoane. Se oferă cineva?

Inscrierile se pot face AICI.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Anunturi, cugetări de pe bicicletă, dulce Românie, Fabrica de barbati. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mai sînt cîteva zile pînă la începutul misiunii Countryside, ediție aniversară – 20 ani (a doua ediție și pe Bicicletă)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.