Noutăți în ce privește campania Hospice (Oare eu cît mai pot #rezista?)

Ziua 70. Astăzi am avut o discuție care înseamnă probabil un punct de turnură. După discuție am ales să merg în natură să îmi golesc mintea de gînduri vrăjmașe și îngrijorări fără sens, practicînd însingurarea (vezi disciplina solitudinii), mai ales că a fost zi de luni, zi liberă după o Duminică plină și îndesată de chipuri.

Am văzut arbori și flori, mîțe moarte și vulpi lovite de mașini pe marginea drumului, dar și iarbă încă verde și frunze deja căzute. Gropi și fisuri în drum, dar și ochiuri de apă albastră. Pădurea ruginie și cerul.

Ziua 70 a fost o zi bună, caldă, senină, zi de toamnă care s-a prefăcut a fi zi de vară.

Tot astăzi am reușit să fac cei 100 de km pentru Fundația Hospice, o tură care îmi rămăsese neterminată, 106 km (acoperind o donație de 106 euro). În cadrul campaniei am mai acoperit cîteva donații, dar aceasta a fost o istorie personală, la fel ca aceasta de AICI.

Vezi detaliile despre această campanie AICI și AICI.

Vă spuneam zilele trecute că tocmai au fost acoperite TOATE donațiile făcute. Alpiniști, alergători, cicliști, sportivi amatori din mai multe discipline, inclusiv înotători, toți aceștia au acoperit donațiile realizate de voi, dragi prieteni.

O performanță remarcabilă este cea a Danei Sisoeva, care a ALERGAT (a alergat pur și simplu, nu pe bicicletă, ci pe jos) 100 (una sută) km. Bravo! Mulțumim! Abia aștept detaliile pe care le va deconspira printr-o postare pe blogul dînsei!

Între timp au mai venit donații. Chiar în această seară am fost anunțat că a intrat o nouă donație de 3000 de roni, alături de altă donație recentă de 700 de roni și alta de 400 de dolari.

Se pare că toamna aceasta ține cu noi mai mult decît primăvara și vara tocmai trecute. Se scurtează zilele, dar se încălzesc în compensație. Ce vom face? VOM CONTINUA SĂ ALERGĂM pentru bolnavii cu boli terminale. Pînă cînd? Pînă la începutul postului Crăciunului.

În această campanie am depășit ținta de 15.000 de euro. Sper să atingem următoarea piatră de hotar: 20.000 de euro.

Va mulțumim pentru interesul de a ajuta fundația Hospice Emanuel în construcția noului centru. Vă asigurăm că donațiile sunt atribuite proiectului 100%.

Cont pentru donatii in RON deschis la Banca Comerciala Romana, Oradea

RO83RNCB0032070239470010

Cont pentru donatii in EUR, deschis la Banca Comerciala Romana, Oradea

RO24RNCB0032070239470005

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare, cugetări de pe bicicletă, disciplinele spirituale, HOSPICE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.