”Cetate tare este Dumnezeu!” aranjament Sebastian Țună

De Sebastian Țună, absolvent al Universității Emanuel din Oradea, sînt foarte mîndru, cum mîndru sînt de mulți alți alumni ai școlii în care lucrez de 23 de ani.

Sebastian ne-a dăruit aseară, alături de Corul Consonantis, un cadou muzical în cadrul Simpozionului despre Reformă.

Mă paște mîndria că a fost ideea mea să facem această fractură muzicală între prezentările conferențiarilor și discuția de la final. Am pariat pe muzică și am cîștigat din nou pariul. Am pariat pe Consonantis și pe Sebi Țună și am cîștigat din nou!

Iată:

sursa

video-ul a fost folosit cu permisiune!

Iată ce spune autorul:

Un aranjament pe care l-am realizat, în mare parte, după o noapte lungă… dintr-o perioadă foarte aglomerată (dat fiind faptul că în acea perioadă mai aveam de finalizat încă două compoziţii. Ca finalitate, una a fost premiată luna trecută la un concurs naţional de compoziţie și cealaltă urmează să fie interpretată…), cu ajutorul lui Dumnezeu, mă bucur că am reușit cu toate!
Mulţumesc corului Consonantis, instrumentiștilor și dirijorului Răzvan Nemeş!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Între Scriptură și ziar, exerciții de admirație, Muzica, Schimb de iutuburi, Scoala de muzica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la ”Cetate tare este Dumnezeu!” aranjament Sebastian Țună

  1. În sfîrşit, iată şi un om de-al nostru care „vorbeşte în limbi…”! şi care mărturiseşte despre posedarea duhului muzical, duh pe care, însă, îl au doar unii; domnia sa este un om care „posedă dreptul la geniu”(formula nu îmi aparţine) şi care încearcă să intermediaze înţelegerea muzicală între exprimarea ei înţeleasă în genere şi imaginaţiile domniei sale magnifice.
    Însă, mă întreb, oare, cîţi tălmăcitori muzicali or exista pentru „vorbirea sa în limbi”?! 🙂

  2. Paul C. zice:

    Foarte frumos si cu mult rafinament.
    Sebastian, fara exagerari, este considerat o mare promisiune a scolii de compozitie din Romania, fiind unul dintre cei mai apreciati tineri compozitori atat pe plan national si international.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.