Pedalăm din nou pentru Hospice Emanuel – prima tură

Avem deja o tradiție. De cîțiva ani alergăm, pedalăm, înotăm, escaladăm pentru Hospice Emanuel din Oradea.

Avem atîtea mărturii ale bolnavilor terminali îngrijiți de admirabilii mei colegi de la Hospice! Să vedeți cum relatează ce bucurie simt cînd vine echipa Hospice și le alină durerile! Cum ar dori să prelungească acel timp!

Așa cum spuneam AICI, mărturiile echipei medicale din ultimele luni mi-au dat o nouă idee.

Vom relua cursele noastre și inițiativele sportive și nu numai. Vom demara tot felul de acțiuni care să încurajeze donațiile dumneavoastră pentru a face posibile cît mai multe ore de vizitare la domiciliile pacienților.

Fiecare oră petrecută alături de pacienții noștri are un cost care se traduce în salarii, materiale, combustibil, medicamente, substanțe, pansamente et c. Există niște costuri și uneori aceste costuri devin o piedică în drumul nostru spre cît mai multe case.

De aceea pornim această nouă campanie după un an de pauză. Vedeți AICI, AICI (Campania Oare eu cît mai pot #rezista?) și AICI (Cele mai lungi zile pentru cele mai scurte vieți!) sau campania de AICI (Pedalez pentru Alex!) celelalte campanii din anii trecuți.

Ce puteți face? Puteți dărui o oră! Puteți dona o sumă în contul Hospice: pentru una sau mai multe ore.

Puteți, de asemenea, participa la acțiunile noastre, prin care orele noastre de chin sportiv se transformă în donații. Spre exemplu: doresc să fac din nou o cursă de 24 de ore de pedalat. Îmi voi anunța prietenii și fiecare dintre ei vor ”plăti” chinul meu, toate aceste 24 de ore. Banii adunați în acest fel vor intra în contul Hospice!

Toți kilometri adunați se transformă în bani care ne ajută să îngrijim bolnavii terminali. Iată cît COSTA o oră de îngrijire paliativă. Acum costurile sînt altele. Voi reveni cu prețurile la zi.

Vă mai aduceți aminte de evenimentele MAI DĂRUIEȘTE-MI O ORĂ? Vezi și Aici

sau OARE EU CÎT MAI REZIST? sau CELE MAI LUNGI ZILE PENTRU CELE MAI SCURTE VIEȚI?

De această dată vom încerca să unim toate cele trei idei într-una singură: Oare cît vom rezista în cele mai lungi zile ale anului să facem efort pentru cele mai scurte vieți, ca să le dăruim încă o oră de îngrijire paliativă…?

Mîine, Vineri, 12 mai, începînd cu orele 10.00, cu pornire de la Universitatea Emanuel din Oradea, de la Poarta Principală, vom porni într-o tură de 100 de km.

Regulamentul pentru mîine este simplu: dacă nu reușești să faci 100 de km în 5 ore, trebuie să donezi 100 de ron la Hospice. Dacă reușești, ești sănătos/sănătoasă! Bravo!

Cine dorește, vine mîine cu bicicletă, echipament (neapărat cască, mănuși, apă!) și cu 100 de ron în buzunar, pentru orice eventualitate.

Dacă vremea ne va sta împotrivă, atunci vom amîna tura.

Cine vrea să pedaleze în altă parte și să răspundă acestei provocări o poate face oriunde în altă parte. Donațiile sînt așteptate oricum!

O altă variantă este ca cineva să se angajaze să acopere 100 de km în euro, spre exemplu! Ai un prieten care vrea să doneze? Te angajezi să faci 100 de km, el donează în numele tău, pentru tura ta.

Vezi regulamentele din anii anteriori!

DONEAZĂ

Fundația Hospice Emanuel

Cod Fiscal 15877676

Va mulțumim pentru interesul de a ajuta fundația Hospice Emanuel în construcția noului centru. Vă asigurăm că donațiile sunt atribuite proiectului 100%.

Cont pentru donatii in RON deschis la Banca Comerciala Romana, Oradea

                   RO83RNCB0032070239470010

Cont pentru donatii in EUR, deschis la Banca Comerciala Romana, Oradea

                   RO24RNCB0032070239470005

Pentru cei care vă întrebați ce rost au aceste campanii, răspunsul este AICI

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pedalăm din nou pentru Hospice Emanuel – prima tură

  1. Pingback: Cît costă o oră de îngrijire paliativă în România? Am ”primit” 49 de ore de îngrijire paliativă pentru care încă trebuie să alerg | Marius Cruceru

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.