Noua chitară Hospice Emanuel – Washburn Rover Ro 10

Săptămîna aceasta a avut loc un experiment interesant în cadrul Hospice Emanuel din Oradea. Cîțiva instrumentiști s-au deplasat la domiciliile pacienților bolnavi terminali pentru a … le cînta. A fost o încercare plină de emoții. Unii pacienți nu rezistă la sunete foarte tari, dar de această dată mandolinele, vocile și-au realizat menirea: mîngîiere în suferință.

Un donator, participant la bursa Nicolae Moldoveanu, a avut o idee. Să doneze o chitară travel. Este un Washburn Rover Ro 10 RO10SK-A-U, o chitară pe care mi-am dorit mult să o cîntăresc în mînă, să o cînt. Mi-am realizat visul! Astăzi și-a găsit rostul. Va fi chitara oficială Hospice!

sursa

Fiind mică, se poate transporta în orice condiții, cu automobilele foarte mici ale Hospice-ului sau în mijloacele de transport în comun. Are sunet mic, dar penetrant, are tastiera întreagă, nu trebuie niciun fel de adaptare pentru un chitarist obișnuit.

Le mulțumesc tuturor acelora care s-au gîndit la activitatea noastră. Miercurea viitoare va fi lăsată la capela Hospice și o vom folosi și pentru activitatea noastră liturgică intra-Hospice.

Dumnezeu să îl binecuvînteze pe dătătorul voios!

Le mulțumesc în mod special domnilor Cristian Buzdugan din Chicago, Mihai Hațegan din Portland și lui Otniel Crețu din Kapfenberg, Austria, pentru complicitate în tot acest proiect și nu numai.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare, HOSPICE, instrumentul săptămînii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.