Marș pentru viață – 2019

Sîmbătă (din păcate pentru mine nici anul acesta nu pot participa – sînt plecat la un curs la Londra) va avea loc Marșul pentru viață din Oradea. Îi încurajez pe toți prietenii mei, care nu cred că un copil nevinovat trebuie să plătească nebunia genitorilor săi, să participe la acest marș.

Sper să nu fie confiscat de isterici, sper să nu fie confiscat politic, sper să fie de bun gust. Sper să nu fie penibil!

sursa

Orădenii sunt invitaţi să participe, sâmbătă, 23 martie, cu începere de la ora 15, la un „Marş pentru Viaţă” care se va desfăşura pe trasee centrale ale oraşului, cu scopul de a sensibiliza comunitatea în ceea ce priveşte avorturile.

„Tema Marșului pentru Viață din anul 2019, „Unic din prima secundă”, face referință la unicitatea fiecărei persoane umane, din momentul creării ei de către Dumnezeu”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, luni, de purtătorul de cuvânt al mişcării, dr. Daniel Burtic.
Deşi nu există o referire clară la organizatori, Marşul pentru Viaţă este o acţiune a Coaliţiei pentru Familie, aceeaşi care a eşuat, anul trecut, în demersul de modificare prin referendum a Constituţiei aşa încât căsătoria să fie definită ca uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie, acţiune pentru care ONG-ul a adunat peste 3 milioane de semnături.
Potrivit comunicatului, evenimentul va începe cu o adunare publică în Piața Unirii, iar la ora 15:45 coloana se va deplasa pe următorul traseu: Podul Sfântului Ladislau, Piața Ferdinand, Calea Republicii, (cu o oprire de 5 minute în fața Bisericii Romano-Catolice pentru rugăciune) Bdul Magheru, Centrul Civic. Marşul se va încheia la Catedrala Episcopală Învierea Domnului.

sursa

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare, inventarul stricaciunilor spirituale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.