100 de km şi mai rezist

Mulțumim, dragă Dana, admirabil efortul tau. Eu am ratat sezonul acesta cursa pe care o visam, cei 500 de km in 24 de ore, dar ramine pe sezonul următor sau chiar în această toamnă, dacă vremea mai ține cu noi. Oricum, în Austria și Germania mi-am dat seama cît mai rezist. Mi-am răspuns la întrebarea pusă la începutul campaniei: Oare eu cît mai pot #REZISTA? Am răspunsul: 208 km în 12 ore, plat! Deocamdată!

Dana SisoEva

A trecut o săptămână de când am alergat 100 de km în 24 de ore (de fapt au fost mai puţin de 18 ore şi doar 14 de mişcare – alergare sau mers) în încercarea de a strânge bani pentru Fundaţia Hospice Emanuel, în cadrul campaniei „Oare eu cât (mai) #rezist?”. Numai Dumnezeu mi-a dat sănătate şi puterea de care aveam nevoie pentru un aşa efort la… 44 de ani, dar cred că deja ştiţi asta. Oameni cu inima bună au fost alături de mine dăruind, rugându-se, scriindu-mi cuvinte de încurajare. După două încercări nereuşite, mi-am dat seama că fără sprijinul câtorva prieteni nu mă voi putea descurca.

18119376_1668838663132683_2349260136484698682_n

M-am pregătit şi nu prea de data aceasta. Toamna… nu-i ca vara! Deşi aici, în Catalonia, doar scurtimea zilelor şi câteva frunze galbene îmi amintesc de anotimpul în care moartea se plimbă slobodă pe străzi, nu mă pot convinge…

Vezi articolul original 1.620 de cuvinte mai mult

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.