Dumnezeu ca taxi – guest post Val Vesa

Ce ne arata întâmplari ca ‪#‎LauraBretan‬ câstigând ‪#‎RomâniiAuTalent‬ si luând un ‪#‎GoldenBuzzer‬ la ‪#‎AGT‬(o sa câstige si America’s Got Talent, sunt sigur), respectiv victoria fara drept de apel a familiei ‪#‎Bodnariu‬, care si-a recâstigat în instanta TOTI cei 5 copii, naucind fitoasa Norvegie si a ei‪#‎Barnevernet‬, masinarie de furat copiii si distrus familiile normale?

Ca daca îl ai pe Dumnezeu de partea ta vei avea de castigat întotdeauna?

Si nu, EL nu vine la „comanda”, ca un taxi, doar pentru ca îti faci semnul crucii inainte de BAC sau zici „Doamne ajuta!” inainte sa te opreasca politistul pentru viteza excesiva.

Asa cum se trezesc acum cate unii sa spuna ca Laura nu merita sa câstige, desi a câstigat la voturi prin SMS, conform regulilor show-ului care permit oricarui individ de oriunde din lume sa participe la emisiunea din orice tara, nu aleasa preferential de ProTV; sau cum spuneau unii cu câteva luni în urma ca familia Bodnariu „sigur a facut ceva copiilor si meritau sa li-i ia”… cel mai probabil o sa se gaseasca o droaie de neispraviti sa vorbeasca contra ta.

Însa, din experienta mea personala si a multor prieteni care traiesc zilnic cu Dumnezeu, pot sa va încurajez zicându-va doar atât, citând un pasaj preferat din Scriptura:

„Când va vor duce sa va dea în mâinile lor, sa nu va îngrijorati mai dinainte cu privire la cele ce veti vorbi, ci sa vorbiti orice vi se va da sa vorbiti în ceasul acela; caci nu voi veti vorbi, ci Duhul Sfant.” – Marcu 13:11

Am trait de zeci de ori asta.

Asa se câstiga bataliile. Când Dumnezeu e mai mult decât povestea de 30 de minute de Paste si Craciun, când unii se duc „la” biserica doar ca sa nu îsi supere parintii si bunicii.

Va las cu un pasaj dintr-un interviu cu Ravi Zacharias, urându-va o Duminica linistita alaturi de cei dragi!

 

 

 TExtul este folosit cu permisiunea autorului

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în guest post. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Dumnezeu ca taxi – guest post Val Vesa

 1. Daniel zice:

  Ce ironie! Un copil de 13 ani provenit dintr-o familie penticostala din cate am inteles sa castige un concurs de talente secular…. intr-o tara unde neoprotestanti sunt desconsiderati si de atei si de ortodocsi….
  Poate ca Dumnezeu vrea sa schimbe putin mentalitatea discriminatorie a românilor.
  Am auzit-o întâmplător prima dată când a participat la „Românii au talent” televizorul, în locul în care eram era cu sonorul aproape la minim, iar eu făceam conversati cu un coleg.
  Nu am acordat nicio atentie vizionarii la televizor in acel moment, fiin angrenat intr-o discutie destul de antrenanta cu colegul meu…. cand de-odata aud niste sunete ciudate din difuzoarele televizorului care a intrerupt brusc discutia cu colegul meu.
  Am dat sonorul mai tare si mi s-a ridicat la propriu parul de pe maini…
  Asta a fost prima impresie… iar eu nu sunt un consumator de opera.
  Cred ca foarte multi telespectatori au avut aceeasi senzatie…
  Fata e un fenomen si nu e de mirare ca a ajuns intr-o faza avansata a concursului de talente din SUA.

  • Marius David zice:

   DAniel, acest lucru nu va schimba nimic în mentalitatea românilor. Să nu fim naivi. Uită-te la ultimele alegeri.
   Dacă tu crezi că un show, care va fi uitat în următoarele 2 săptămâni va schimba mentalități săpate cu sutele de ani în creierul românilor, ești vinovat de naivitate.
   Sper ca Laura să nu se smintească din pricina celebrității.
   Mă rog pentru ea și mai ales pentru înțelepciunea părinților. Îi pot distruge caracterul, viitorul, îi pot distruge copilăria care i-a mai rămas și tinerețea, expunînd-o în acest fel.
   Apoi … cred că vocea respectivă i-a fost dăruită pentru scopuri mult mai înalte decît un show de acest soi. Sper din toată inima să găsească rostul ACELA pentru care Dumnezeu a înzestrat-o astfel.

 2. Pingback: Chicago, geniul românesc și fascinația înălțimilor | Cornel Petrișor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.