Veşti noi despre Matia + update fotografii

Matia este băieţelul pentru care ne-am rugat, am adunat bani, pentru care oameni foarte generoşi au făcut sacrificii imense…

Acum Matia are din nou probleme. A venit de o lună acasă din Statele Unite, unde i s-a făcut o operaţie de plantare de ţesut în zona în care a fost înlocuită proteza maxilar.

Astăzi m-a sunat mama lui, Marilena, şi mi-a spus că lui Matia i s-a infectat zona operată. Are un fel de ulcer varicos, ceva ce seamănă cu acestă afecţiune în zona respectivă, ceea ce distruge şi puţinul ţesut care a rămas acolo. În felul acesta este compromis efortul extraordinar al medicilor din Statele Unite.

Medicii români nu îndrăznesc să se apropie de problemă, trimiţîndu-i pe părinţi împreună cu copilul la tot felul de investigaţii, analize. Fiecare zi este importantă.

Ce putem face deocamdată? Să ne rugăm. Cei mai mulţi dintre noi putem face asta. Ceilalţi ne rugăm şi acţionăm.

Dacă Matia trăieşte pînă azi este numai rod al rugăciunilor şi a unor intervenţii dumnezeieşti prin Trupul-Biserica. Cred că Dumnezeu are planuri mari cu acest copil şi cu familia lui de este trecut prin asemenea încercări.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la Veşti noi despre Matia + update fotografii

 1. Intr-adevar, cuvintele sunt de prisos!

  Dar am experimentat putere lui Dumnezeu in astfel de situatii si, de aceea, ne vom ruga cu credinta: Domnul sa fie glorificat in acest trup micut!

  Soli Deo Gloria

 2. Marinel zice:

  „Cred că Dumnezeu are planuri mari cu acest copil şi cu familia lui de este trecut prin asemenea încercări”
  Subscriu şi ne vom ruga în continuare pentru că ştim Cui ne rugăm şi ce poate El!

 3. elisa zice:

  Domnul l-a vindecat de cancer;
  si totusi acum problema pare imposibil de rezolvat;
  stiu ca in Mina Domnului e toata puterea;
  sa ne rugam din nou sa intervina El.
  Totul parea extraordinar;
  operatia reusita; fratii din America au constatat ca markerii tumorali sunt in limitele normale;
  insa fiind micut tesutul e f.slab reprezentat, iar pielea nu poate sustine proteza mandibulara.
  Fratele doctor Cristoveanu, un om a lui Dumnezeu , isi indeplineste cu prisosinta sarcinile si nu numai; insa situatia pare fara iesire, cauta o rezolvare prin medicul de la maxilo-facial.
  Domnul sa se atinga, asa cum numai El o poate face.

 4. marilena simion zice:

  situatia lui Matia se par ca va fii grea .Nu stiu ce a hotarat Domnul sa faca cu el mai departe .aseara am vorbit cu fratele Dani Petrisor (medicul care a participat la operatiile lui Matia in SUA) si mi-a spus ca nu au decat doua optiuni pt situatia de fata:fie sa luptam cat putem cu infectia ,pentru a mentine proteza chiar daca o parte a iesit in afara,fie ca cineva sa intervina si sa-i scoata toata lucrarea (proteza mandibulara).In cazul scoaterii protezei Matia ar insemna sa fie mutilat pentru ca nu i se poate pune o alta decat peste cativa ani .Va rog mult sa ne sustineti mai departe in rugaciune si va multumesc mult pentru tot ce ati facut pentru noi!Cu multa recunostinta ,Marilena

 5. Remus zice:

  Frate Marius Cruceru,

  ca slujitor a lui Dumnezeu mergeti impreuna cu alti slujitori si faceti ungerea cu untdelemn acestu-i micut si rugati-va impreuna pentru vindecarea lui si Dumnezeu va lucra la viata acestu-i copilas s-il va vindeca de infectie fara interventia vreunui medic. Si daca imprejurarea geografica nu face posibil acest lucru, vorbiti cu alti slujitori din zona unde se afla micutul sa faca acest lucru si uniti-va impreuna cu ei in rugaciune. Scriptura nu s-a schimbat, numai oamenii au schimbat unele lucruri a lui Dumnezeu. Faceti asa si veti vedea rezultatele. Iar daca nu va fi asa, eu imi voi cere iertare aici in public ca, v-am indus in eroare indemnandu-va sa faceti ceva impotriva Bibliei.

  • Marius David zice:

   Stiti prea bine ce cred despre asta, stimate Remus.
   Voi face mai degrabă o rugăciune.

   • eLioR. zice:

    eu nu stiu. ce credeti despre ungere?

    • Marius David zice:

     Că ungerea, la vremea respectivă, nu reprezenta altceva decît … fă chemoterapia, ia medicamentele şi roagă-te.
     Uleiul în sine, fie acela şi de motor, fie şi de maşină de cusut, nu are niciun efect în sine, altfel nu am fi consecvenţi cu Cina Domnului, unde nu credem că se transformă materia în nimic altceva.
     Ungerea cu ulei… sfinţit… şi luarea Cinei ca simbol… este o inconsecvenţă teologică.
     Atunci credeţi şi în transubstanţiere şi aţi rezolvat o problemă delicată şi dificilă. Măcar sîntem consecvenţi.
     Cele două merg neapărat împreună.

   • Remus zice:

    Fr. Marius,

    eu sant fratele Remus ( nu stimatul ) rascumparat de acelasi sange de care ati fost rascumparat si dvs.. Eu nu stiu absolut nimic despre ce credeti dvs. despre ungere. Poate ma lamuriti putin.

 6. Remus zice:

  Frate Marius Cruceru,

  luati masuri sa se faca ungerea cu untdelemn acestui micut si Dumnezeu va vindeca infectia. Mare este Dumnezeu care va face acest lucru fara ajutorul vreunui om. Acesta este un indemn din partea lui Dumnezeu scris cu lacrimi pentru acest copilas. Va rog nu-l ignorati.

 7. Remus zice:

  Sora Marilena Simion,

  Dumnezeu m-a cercetat in mod deosebit in noaptea aceasta cu privire la situatia lui Matia si am primit credinta care va lucra la vindecarea copilului de infectia pe care o are. Da-ti slava lui Dumnezeu care va vindeca pe acest copil fara interventia vreunui medic. Slavit sa fie Dumnezeu. Acesta este Dumnezeul nostru care face minuni si-n ziua de azi. Amin.

 8. Traian Chilau zice:

  Matia este pe lista de rugaciune a copiilor din Orfelinat si ne vom ruga cu lacrimi ca D-L ISUS SA-SI arate SLAVA LUI AMIN.Traian.

 9. elisa zice:

  Frate Remus , i-am comunicat Marilenei ceea ce ai scris.

 10. marilena simion zice:

  optiunea de o dau medicii este foarte dura pentru mine.Scoaterea protezei pentru ca sa poata fii inchisa rana provocata de infectie,inlocuirea ei( protezei) putand fii facuta peste vreo 2ani.Scoaterea protezei inseamna aproape sigur alimentatie artificiala,distrugerea fetei,neputinta de a vorbi si o foarte stricta ingrijire.Mai avem inca 2 copii pe care i-am neglijat foarte mult de cand s-a nascut Matia si urmeaza sa vina al patrulea copil.Matia necesita o atentie speciala si mult timp pt ingrijire,urmeaza sa vina un bebelus iar eu nu am nici un ajutor.Situatia ma depaseste si am obosit foarte tare de umblat pe la medici ,de internari,tratamente,de umblat de colo, colo.Ma gandesc daca nu e timpul sa-l punem in mana Domnului ca El sa lucreze cum crede de cuvinta.Va multumesc mult tuturor pentru ca simtiti cu noi,Domnul sa va binecuvinteze

  • Remus zice:

   Sora Marilena Simion,

   lasati optiunea medicilor deoparte. Chemati niste oameni a lui Dumnezeu sa faca ungerea cu untdelemn lui Matia si sa se roage toti acolo si acest copil va fi vindecat de infectia care a aparut fara ajutorul vreunui medic. Faceti ce va spun caci, acest indemn este din partea lui Dumnezeu si ve-ti vedea slava lui Dumnezeu. Nu limitati modul de lucru a lui Dumnezeu, la ceea ce ati inteles dvs. pina acum din Biblie. Ungerea cu untdelemn este Biblica.
   Eu nu va cunosc, dar pot sa va spun ca am primit incredintarea deplina ca, Dumnezeu va vindeca acest copil fara ajutorul vreunui medic. Intelege-ti ce va spun si nu impiedicati o lucrare a lui Dumnezeu , fiindca santeti responsabila de acest copil.

  • Marius David zice:

   vă rugăm să ne spunţi cum evoluează MAtia acum.
   Continuam să ne rugăm, azi este zi de post, îl amintim şi pe Matia

 11. eLioR. zice:

  Domnul sa va intareasca! incerc sa-mi imaginez prin ce treceti, si e groaznic. sa-i faceti ungerea lui Matia, daca nu ati facut-o deja… si sa va marturisiti voi parintii. Domnul sa se atinga de Matia si sa-l vindece!

 12. elisa zice:

  Daca l-ati auzi cum cinta, ce voce are;
  isi ia si cartea de cintari in mina si cinta f serios.
  In august implineste doar doi anisori.
  Dumnezeu l-a vindecat de cancer : MINUNE!
  Nu poate Domnul sa vindece pe Matia de o infectie?

 13. marilena simion zice:

  frate Remus va multumesc pt ca aduceti situatia noastra inaintea Domnului si multumesc pt incurajare.Am incetat sa mai alerg la oameni,il incredintam pe Matia in mana Domnului.Cautam pe cineva care sa-i faca ungerea.Domnul sa va binecuvinteze.

  • Remus zice:

   Sora Marilena Simion,

   va felicit pentru ascultare. Nu mergeti cu, copilul la niciun medic pentru aceasta infectie si nu folositi niciun medicament pentru tratarea acestei infectii. Viu este Dumnezeu care va, vindeca aceasta infectie fara ajutorul vreunui medic. A lui Dumnezeu sa fie slava si a Domnului Isus, in veci. Amin

 14. marilena simion zice:

  din 19 August,Matia are o surioara de care se bucura mult.este pentru el o papusa vie.in legatura cu boala,destul de mult timp am stat pe loc cu infectia.de cateva zile infectia s-a mutat in partea stanga si ii descopera din nou din proteza.sambata a cazut si s-a lovit la barba.Am iceput din nou tratament cu antibiotic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.