Altă idee: „cotagiul”

După ce am discutat AICI, AICI, AICIl , AICI şi AICI despre locuinţe, iată o altă idee: Cabana. Prima dată am auzit acest calc în urmă cu vreo 10 ani în Detroit. „Mergem la cotagi şi stăm acolo wikendul şi, după ce vînăm, pescuim, ne întoarcem acasă noaptea”

vezi Sursa

Cabana. Nu casa de vacanţă, ci cabana. Aceasta poate deveni la pensie sau pentru cel puţin o parte a anului locuinţă definitivă, iar în spate se poate săpa o groapă.

Vezi mai mult AICI.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Amintiri, Fabrica de barbati, Ficţiune, utile, zîmbetu din colţu gurii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Altă idee: „cotagiul”

 1. naomi zice:

  Foarte pitoresc.
  Ador casutele vechi cu tinda si ferestre mici si miros de scortisoara. Sa ma spal dimineata la fantana, sa fac focul pentru a gati micul dejun si a matura in batatura …. Dar ma sperie provacarea de a trai asa, nu stiu daca as face fata. 🙂

 2. ACIDUZZU zice:

  Cui nu i-ar surade la pensie un asa „cotage”…?
  Intr-o zona linistita, uitata de lume, nestiuta de paparazzi, ocolita de…blogosfera si de comentarii incomode care strica linistea bietilor pensionari…

  • ACIDUZZU zice:

   Adica…”cottage” si nicidecum „cotiga” ceea ce indeamna la…transhumanta… la o viata nomada, „merturisind ca sunt straini si calatori pe pamant…si ca doreau o patrie mai buna…”
   „Ei, de care lumea nu era vrednica, au ratacit prin pustiuri, ascunsi in crapaturile stancilor…” Nicidecum in „cottage” ci, cel mult in „cotiga…”!

  • ACIDUZZU zice:

   Adica…”cottage” si nicidecum „cotiga” ceea ce indeamna la…transhumanta… la o viata nomada, „marturisind ca sunt straini si calatori pe pamant…si ca doreau o patrie mai buna…”
   „Ei, de care lumea nu era vrednica, au ratacit prin pustiuri, ascunsi in crapaturile stancilor…” Nicidecum in „cottage” ci, cel mult in „cotiga…”!

 3. Paul Pantea zice:

  Parca-i din Lord of the Rings.
  Prea tare 😀

 4. Pingback: Altă idee: cortul | Marius Cruceru

 5. Pingback: Ora pămîntului, cuvîntul zilei, visul copilăriei, they lost, cotagiul « La patratosu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.