Mîine, 25 ianuarie, se întîlneşte Comisia Naţională de Propuneri

Mîine, 25 ianuarie, se întîlneşte la Deva Comisia Naţională de Propuneri. Este vorba de comisia care propune, în conformitate cu noul statut, candidaţii la funcţiile din Comitetul Executiv al Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România:

1. Preşedinte,

2. Secretar general,

3. Vicepreşedinte responsabil cu educaţia biblică,

4. Vicepreşedinte responsabil cu misiunea,

5. Vicepreşedinte responsabil cu pastorala,

6. Secretar general adjunct.

În această comisie sînt delegaţi pastori din toate comunităţile bisericeşti din ţară. Numărul acestora este direct proporţional cu numărul membrilor din comunitatea care i-a delegat.

Să spunem o rugăciune pentru ziua de mîine.

Vezi AICI.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Biserica Baptista. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Mîine, 25 ianuarie, se întîlneşte Comisia Naţională de Propuneri

 1. Tot ce facem noi este nedesăvârșit! Șase aleși. Șase este numărul nedesăvârșirii, al omului. Fie ca „Al Șaptelea“ să fie mereu în mijlocul vostru.

 2. Andreas Maier zice:

  Cel mai important este nu cine vor fi alesi, ci ce vor face ei, rezultatele lor. In vremuri asa de dificile din pct. de vedere spiritual, este nevoie de oameni sanatosi spiritual, cu o marturie buna si care nu cauta dupa foloasele lor, ci dupa inaintarea lucrarii Domnului. Sunt multe probleme in cultul baptist…unele din ele chiar foarte mari. Amintesc doar 2 din ele: e vorba de pastorii care incaseaza salar, dar nu fac nimic…bisericile pe care le pastoresc sunt din ce in ce mai goale. Sunt unii pastori la 3 sau 4 biserici care nu-si fac treaba cum trebuie, pt. ca nu-s permanent niciunde. Unde se duce zecile de absolventi de teologie de la Emanuel? A doua problema majora sunt idolii importati din lume si pusi la diferite sarbatori in biserica. Chiar nu se poate lua o pozitie cu privire la Craciun? Stim cu totii ca este o sarbatoare pagana, ce legatura are nasterea Domnului cu Craciunul? Dar de unde pana unde brad in biserica? De Craciun s-a nascut Mantuitorul? Pe 25 decembrie? Nicidecum. E o taina ziua aceea. In invatatura Domnului Isus si a apostolilor nu apare si nu-i lasat ca ziua de nastere a Mantuitorului sa fie sarbatorita. De ce nimeni nu ia atitudini? Vrem sa fim ca lumea? Da, si suntem. Rezultatele le vedem…pocaiti doar cu numele, biserici slabe si marturii zero. Aici sunt chemati cei din conducerea cultului baptist sa faca ceva, sa ia masuri. Domnul sa aiba mila de noi!!!

 3. Văd doresc ca hotărârile pe care le veţi lua să fie pe placul Domnului.
  Nu mă îndoiesc că sunt greşeli ale trecutului cari trebuiesc corectate. Domnul să vă ajute să învăţaţi de ce a fost rău şi să urmăriţi doar binele, spre slava şi lauda Lui!

 4. @ Domnului Andreas Maier

  In S.U.A. exista deja cursuri de calificare pt meserii pentru pastori pentru zonele sarace pentru a putea castiga bani si a isi intretine familiile.
  Misionarul William Carey afirma: „Meseria mea este sa latesc Imparatia lui Dumnezeu; repar pantofi doar ca sa îmi câstig existenta”.

  • Andreas Maier zice:

   Termenul de „meserie” nu prea se potriveste… „Pavel, chemat apostol al lui Hristos, prin voia lui Dumnezeu”. Primii apostoli „au fost chemati de Domnul” sa vesteasca evanghelia. Ei nu au fost de meserie pastori sau evanghelisti…, este o diferenta. Si peste astea apostolul Pavel „folosit de dreptul acesta”. Oameni care sa nu se foloseasca de „dreptul acesta” cu greu mai gasesti astazi. Putini din ei lucreaza in timpul saptamanii sa castige un ban. Multi din ei spera sa prinda ceva sponsorizari, sau sa prinda vreo biserica instarita sa-i iasa salariul. Tipul acesta de evanghelisti NU ADUC ROADA.

 5. Nicu O zice:

  Nu aceasta este aceasta regula. Este o exceptie.
  „Cine vesteste Evanghelia din Evanghelie sa traiasca”-regula.

  Ne rugam ca Domnul sa ne dea intelepciune la alegerile de la Congres(la Timisoara va fi ?).

 6. Pingback: Comunicatul Uniunii cu privire la rezultatele de la Comisia Naţională de Propuneri | Marius Cruceru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.