Cultural Jesus? Pastor-rapper? arta de a citi cu voce tare? twitter la biserică? mai este America o ţară liberă? De ce cîntăm şi poetăm?

După ce am citit despre pastorul-şcolar :), iată o nouă combinaţie pastor-rapper. Ne vom întreba: e posibil?

Oare a citi „în gînd” este cu adevărat un semn de civilizaţie? Tăcerea este semn al progresului nostru economic şi cultural? Da, asta înseamnă că toţi am învăţat să citim şi bătrînii nu mai sînt analfabeţi, iar copiii pot citi pentru ei înşişi. Ca unii care am redescoperit arta cititului Bibliei cu voce tare în fiecare seară cu familia
recomandăm acest excelent articol.

Deranjant este pentru vorbitor atunci cînd cineva din public se joacă cu telefonul mobil trimiţînd SMS-uri. Recent au fost ceva scandaluri între politicieni şi nu numai pentru că au transmis ştirile prin Twitter mai devreme decît comunicatele oficiale. Este legitim să folosim acest instrument în timpul unei conferinţe, spre exemplu, twiterizînd concluziile? Este legitim să îl folosim în timpul slujbei? IAtă o concluzie. VEzi şi AICI.

Al Mohler a scris un text chiar despre SMS-uri, textmessaging.

OS Guinness este un autor şi un vorbitor fascinant. Am citit pe nerăsuflate cartea lui Prophetic Untimeliness. Sociolog de formaţie ţine o conferinţă despre felul în care America şi-a cîştigat independenţa, apoi despre felul în care a aşezat-o în legi prin Constituţie, despre felul în care a păstrat-o şi întărit-o de-a lungul ultimelor două secole. Acum, probabil că am putea medita asupra felului în care America îşi pierde libertatea atît de greu cîştigată, îşi pierde libertatea în numele libertăţii.

De ce Dumnezeu a lăsat bucuria poezieii şi cîntecului?

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Linkomandări. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.