”Dacă aveți cancer, noi vă putem ajuta; dacă nu aveți cancer, ne puteți ajuta!”

Sună sec, dur, dar este în stilul oamenilor care văd moartea de două sau trei ori pe săptămînă. La ultima capelă Hospice am aflat de recăderea unor copii și tineri în ceea ce este și greu de pronunțat pentru noi, oamenii normali.

Dar cam asta fac cei de la Hospice: dacă există pacienți cu boli terminale, se ocupă de ei, se ocupă de familiile care sînt în doliu.

Dacă vă bucurați nestingheriți de viață, nu trebuie să vă faceți probleme sau să vă simțiți vinovați. Puteți ajuta. Anul trecut mai mulți sportivi au participat la o campanie de adunare de fonduri: toată vara am alergat în zilele lungi pentru cele mai scurte vieți.

Iată cum:

2% pentru Hospice

În fiecare an Fundația Hospice Emanuel derulează campania de strângere de fonduri “2% pentru Hospice”.  Persoanele fizice care au venituri din salarii sau activități independente sunt încurajate să susțină cauza hospice redirecționând 2% din impozitul pe venit plătit statului (aferent anului precedent) către Fundația Hospice Emanuel.

Cum redirecţionezi 2% din impozitul pe venit?

  1. Descarcă și completează cu datele personale  formularul 230 eliberat de ANAF dacă în anul precedent ai avut venituri din salarii, sau formularul 200 dacă ai realizat venituri din activităţi independente.

continuarea AICI

sursa-hospice-emanuel

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la ”Dacă aveți cancer, noi vă putem ajuta; dacă nu aveți cancer, ne puteți ajuta!”

  1. liviu vlasceanu zice:

    Pentru 2017 nu aveti formularul in format electronic? Sintem citiva colegi care dorim sa redirectionam 2% catre Hospice Emanuel.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.