Postul lui Daniel – ziua 9 (laptele de migdale)

Astăzi a fost zi de salată și lapte de migdale*.

Eu am o problemă cu metabolismul calcic, de aceea trebuie să îmi iau calciul din alte surse. O linguriță de susan are mai mult calciu decît patru pahare de lapte. Nu consum lapte, dar consum lapte de susan, migdale și alte semințe.

sursa www.unceai.ro sursa www.unceai.ro

Dimineața – un espresso tare, dublu de această dată și lapte de migdale, cam 400 ml.

Prînz – salată (cît încape, vezi salata de Duminică, aceeași rețetă! rucola, salată romana, ceapă, roșii, pătrunjel, oțet și ulei de măsline).

Apoi, la masa de protocol de la un eveniment am consumat cartofi și bureți, alături de o ciorbă de legume strecurată bine.

Primul antrenament, cu o escaladă de aproximativ 121 m.

Seara – lapte de migdale și restul de salată rămasă

Al doilea antrenament a fost la sală. Am vîslit! 🙂

socotelile?

1800 de calorii ingerate. 1000 date jos.

Cineva m-a întrebat de laptele de migdale.

E simplu. Îl fac în Juissen-ul pomenit ieri. Este rețeta celor de la Laguna.

Pun dopul din dotare. Pun cam 150 ml de apă. Dau drumu la mașină și strecor rînd pe rînd migdalele și semințele de susan și floarea soarelui în cuvetă.

Din cînd în cînd, pentru dulceață și calciu, pun cîte o smochină.

Smochinele și semințele au stat peste noapte în apă.

Astăzi am adăugat un espresso peste laptele acesta. O bunătate!

Mai sînt și alte rețete.

Iată aici rețeta Ligiei Pop.

sursa 

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în disciplinele spirituale, Sanatate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.