”Graiul Sălajului” despre inițiativa ”75 de ani de la deportarea evreilor din Cluj” și ”in memoriam Eva Mozes Kor – pro Hospice”

Au ajuns cu bine la destinatie. Turul memorial “75 de ani de la deportarea evreilor din Cluj – In memoriam Eva Mozes Kor”, a fost incheiat cu succes de grupul de ciclisti initiat si organizat de capelanul prof. univ. dr. Marius Cruceru.

Avand ca punct de plecare Cluj, zona fostelor Fabrici de Caramida de unde au inceput deportarile evreilor clujeni in mai 1944, ciclistii au ajuns cu bine la destinatie, lagarele de concentrare Auschwitz – Oswiecim din Polonia, dupa sase zile in care au pedalat peste 600 de km de pedala. Turul a fost organizat atat pentru a atrage atentia asupra Holocaustului, cat si cu scopul de a aduna fonduri pentru ingrijirea pacientilor hospice, ca raspuns la campania “Mai daruieste-mi o ora!”
“Felicitari ciclistilor pentru incheierea cu succes a turului!

Le multumim pentru efortul depus pentru a ne sprijini in misiunea noastra, de a le asigura pacientilor pe care ii ingrijim ore pe care sa le petreaca in confort si demnitate! Multumim Marius Cruceru! Sa va intoarceti cu bine acasa!”, este mesajul celor de la Hospice Emanuel, o fundatie caritabila ce are menirea de a oferi ingrijiri la domiciliu bolnavilor de cancer in faza avansata.

Citește mai departe AICI

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare, Biciclete, cugetări de pe bicicletă, Fabrica de barbati, HOSPICE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ”Graiul Sălajului” despre inițiativa ”75 de ani de la deportarea evreilor din Cluj” și ”in memoriam Eva Mozes Kor – pro Hospice”

  1. Pingback: ”10+ lecții din, dinspre și despre Holocaust” – în această seară la Tineret Filadelfia Oradea | Marius Cruceru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.