Mulțumiri din partea Emanuel Hospice pentru echipa care a pedalat de la Cluj la Auschwitz

de la stînga spre dreapta: Corneliu Holhoș (asistență rutieră), Ionuț Simuțiu (Oradea), Paul Tarce (Timișoara), Cosmin Golban (Oradea), Vasi Szeman (Arad), Gică Blidariu (Oțelu Roșu - 63 de ani, seniorul grupului), Beniamin Ciucle (Timișoara) și Beniamin Buciuman (Munchen)

de la stînga spre dreapta: Corneliu Holhoș (asistență rutieră), Ionuț Simuțiu (Oradea), Paul Tarce (Timișoara), Cosmin Golban (Oradea), Vasi Szeman (Arad), Gică Blidariu (Oțelu Roșu – 63 de ani, seniorul grupului), Beniamin Ciucle (Timișoara) și Beniamin Buciuman (Munchen)

AU AJUNS CU BINE LA DESTINAȚIE

Turul memorial “75 de ani de la deportarea evreilor din Cluj – In memoriam Eva Mozes Kor”, a fost încheiat cu succes de grupul de ciclişti iniţiat şi organizat de colegul nostru Marius Cruceru.

Având ca punct de plecare Cluj, zona fostelor Fabrici de Cărămidă de unde au început deportările evreilor clujeni în mai 1944, cicliştii au ajuns cu bine la destinaţie, lagărele de concentrare Auschwitz – Oswiecim din Polonia, după şase zile în care au pedalat peste 600 de km “de pedală”. Turul a fost organizat atât pentru a atrage atenţia asupra Holocaustului, cât şi cu scopul de a aduna fonduri pentru îngrijirea pacienţilor hospice, ca răspuns la campania „Mai dăruieşte-mi o oră!”

Felicitări cicliştilor pentru încheierea cu succes a turului!
Le mulţumim pentru efortul depus pentru a ne sprijini în misiunea noastră, de a le asigura pacienţilor pe care îi îngrijim ore pe care să le petreacă în confort şi demnitate!

Mulţumim Marius Cruceru!
Să vă întoarceţi cu bine acasă!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare, cugetări de pe bicicletă, Fabrica de barbati, HOSPICE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.