Vești despre călătoria Cluj – Auschwitz – ediția 2019 – in memoriam ”Deportarea evreilor din Cluj” sau De ce facem ceea ce facem? (MDO – Campania Hospice ”Mai dăruiește-mi o oră!”)

Avem vești noi și bune despre plecarea noastră în 15 august! 

Grupul s-a conturat definitiv. Sîntem 11 cicliști care parcurgem tot traseul, dar vom pleca 12. Unul dintre noi va merge doar porțiunea Cluj – Șimleu, pînă la Muzeul Holocaustului, apoi, mai departe vom merge doar 11. Vom avea 2 mașini de asistență rutieră, una cu remorcă.

Foto de anul trecut, din turul in memoriam Gino Bartali.

Am primit o donație de 500 de dolari canadieni pentru cheltuielile de transport, asistență rutieră (motorină, vignete et c.). Mulțumim mult domnului F. N. pentru acest gest generos.

De asemenea, așteptăm o altă donație pentru tricouri. Vom pune sigla firmei donatoare, plus sigla Hospice.

Vă întrebați probabil: ce donații pentru călărirea unor biciclete și distracție pentru 11 nebunatici?

Precum am făcut în ceilalți ani, adunăm sumele de bani de la noi, participanții, plus donatorii. Apoi căutăm cele mai ieftine locuri de cazat și mîncat. Ne chinuim în cele mai creative moduri posibile pentru a călători în condiții minimaliste (în fond aceasta este ideea pelerinajului, nu?). Căutăm să economisim cît mai mult și ceea ce rămîne donăm la Hospice Emanuel în numele campaniei din anul respectiv. Așa am făcut și anul trecut cu Turul Gino Bartali.

Spre exemplu, din turul nostru de anul trecut, in memoriam Gino Bartali, s-au adunat pentru Hospice 2100 de euro, după ce ne-am plătit noi toate cheltuielile. Din fiecare tur au rămas de fiecare dată mai mult de 600 de euro pentru îngrijiri paliative.

Acesta este scopul: să prindem mai mulți iepuri deodată. Cîștigăm un mediu pentru ucenicia peripatetică, atragem atenția asupra Holocaustului, dar adunăm și bani pentru acțiuni umanitare.

Iată conturile în care puteți dona direct către Hospice AICI.

Vă vom ține la curent cu acțiunile noastre.

Vă mulțumim celor care stați alături de noi pentru sprijin și mai ales pentru generozitatea față de acțiunea Hospice din acest an. Pînă acum, de cînd s-a pornit campania, am ajuns la 6135 de euro, adică 411 ore acoperite. Ce înseamnă asta? 10 săptămîni de îngrijire paliativă. 10 săptămîni din 52.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare, cugetări de pe bicicletă, Fabrica de barbati, HOSPICE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Vești despre călătoria Cluj – Auschwitz – ediția 2019 – in memoriam ”Deportarea evreilor din Cluj” sau De ce facem ceea ce facem? (MDO – Campania Hospice ”Mai dăruiește-mi o oră!”)

  1. Pingback: Astăzi plecăm în turul Auschwitz 2019 ”in memoriam deportarea evreilor din Cluj” și ”in memoriam Eva Mozes Kor” – în favoarea Hospice Emanuel | Marius Cruceru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.