Apariție la Ratio et Revelatio: ”Valea cu oase uscate – 92 de schițe de predici din Vechiul Testament, Geneza – Maleahi”

Pastorul Teodor Vereș a realizat ceea ce aș recomanda numai unor pastori pensionari să facă: să își strîngă și să își publice cele mai reprezentative schițe de predică.

Bătrînețea cu al ei timp de cugetare și liniștire ne dăruiește retrospectiva, fără a mai fi nevoie să facem retractații pentru texte prea timpuriu și prea grabnic scrise.

Îmi amintesc vremea în care pastorul Vereș, în plină activitate, plin de vervă, băutor de cafea, o personalitate rugoasă și controversată, dușman al mediocrității, cu o inteligență nativă foarte ascuțită, interesat de tot ce este nou, avid cititor, cu un simț al umorului și al calamburului, ne împărtășea ”la Comunitate” din aceste schițe. Iată, acum le avem!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Cărţi de citit. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Apariție la Ratio et Revelatio: ”Valea cu oase uscate – 92 de schițe de predici din Vechiul Testament, Geneza – Maleahi”

  1. Pingback: Apariție la Ratio et Revelatio: ”Valea cu oase uscate – 92 de schițe de predici din Vechiul Testament, Geneza – Maleahi” | Marius Cruceru – B a r z i l a i – e n – D a n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.