Foraj de apă la mare adîncime (Comporsa) – R

Apa! Una dintre cele mai prețioase resurse!

Știu, această frază sună lozincard.

Și totuși…

Sînt cîteva lucruri pe care mi le-aș dori independente de sistemele sociale, unul este apa. Dacă se poate, curentul, căldura!

Săptămîna aceasta am văzut apa curgînd dintr-un puț săpat la 100 de metri adîncime de Comporsa – Timișoara. L-am urmărit, luîndu-l prin suprindere, pe domnul Nicolae Pop lucrînd pe ploaie, zloată, noroi, frig, alături de colegul său, dovedindu-mi că ce este pe pagina dînșilor de facebook nu este doar reclamă.

 

SC COMPORSA SRL ofera servicii de calitate in domeniul forajelor. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, gama de servicii oferite este foarte larga: foraje pentru apa, foraje pompe de caldura, foraje de epuisment, foraje control mediu, piloti forati si multe alte tipuri de foraje. De asemenea, montam sisteme de pompare, sisteme de tratare a apei, executam denisipari, investigam puturi si oferim suport in ceea ce priveste autorizarea forajelor. Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de executie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate, intr-un cuvant a accentului care se pune pe calitatea lucrarilor, firma noastra si-a castigat un renume atat in partea de vest a Romaniei cat si pretutindeni in tara. Lucrarile se executa pe tot teritoriul Romaniei , organizatia executand foraje in Bucuresti , Craiova , Satu Mare , Arad , Lugoj , Oradea , Resita , dar mai ales in partea de vest a Romaniei.

sursa 

Recomand cu mare căldură echipa Comporsa atît pentru foraj la mare adîncime pentru apa de calitate cît și pentru forajul necesar pompelor de căldură. Este păcat să vă săpați toată grădina, dacă vreți să realizați un sistem de captare a căldurii din sol, una dintre cele mai moderne și eficiente soluții. Vreme de ani nu se mai așează pămîntul cum trebuie la loc. Odată cu forajul pentru apă se poate face și cel pentru căldură.

Precizare – pentru postările de publicitate de pe blogul meu nu percep taxe, plăți et c. Cînd fac publicitate o fac pentru prieteni, pentru cunoștințe, o fac din convingere. Nu am cu nimeni niciun contract de publicitate. Dacă mi s-a făcut vreun serviciu (PLĂTIT!), de obicei, după ce plătesc serviciul respectiv, fac reclamă firmei, serviciului, prietenului dacă sînt mulțumit.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în CASA, Reclama, utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Foraj de apă la mare adîncime (Comporsa) – R

  1. Mariana Suciu zice:

    Vă mulțumim că sunteți! Adevărați profesioniști și devotați in ceea ce faceți.
    Succes in continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.