Se întîmplă chiar acum! UPDATE – BEN A REUȘIT!

Ben urcă ”Everestul” în stil ciclistic. Urcă de mai multe ori Rarăul în încercarea de a aduna fonduri pentru Hospice. Acest exercițiu îi testează limitele fizice și psihice. Este la a șasea urcare acum și simte deja durerile musculare și articulare. Le știu foarte bine din tura de 400 de acum un an fără patru zile.

sursa Ben Boingeanu

Sper ca Ben și Sebastian, care s-a alăturat lui din solidaritate și inimă largă, să reușească pînă la asfințit să urce înălțimea propusă. Loc de donații mai este, mai ales că ei, alergînd împreună, dublează distanța. Fiind escaladă, se dublează și suma. Așteptăm donațiile generoase ale Bucovinei. Întotdeauna s-au arătat generoși bucovinenii.

Dacă vreți să îl urmăriți pe Ben și pe Sebastian, o puteți face AICI.

IAtă aici mai multe detalii despre campania Cele mai lungi zile pentru cele mai scurte vieți! 

Tot în această seară Sandrin Jugariu va încerca un gest extrem, un maraton de noapte. Iată detalii AICI.

„Intre un asfintit si un rasarit”
Cu fiecare apus de soare, majoritatea ne culcam linistiti si consideram ca este absolut normal sa ne trezim si sa ne bucuram de un nou rasarit, de o noua zi.
Spun “majoritatea”, pentru ca sunt unii care pretuiesc fiecare rasarit in parte si se bucura de fiecare zi ca si cum ar fi ultima, pentru ca….literalmente isi traiesc ultimele zile.
Intre asfintitul din 26 August si rasaritul din 27 August, eu voi alerga cu dorinta de a-i ajuta pe cei care isi numara ultimele rasarituri si apusuri de soare; voi alerga pentru a aduce un strop de bucurie si un standard decent de viata celor care privesc cum li se scurg ultimele boabe de nisip din clepsidra timpului.
Si pentru ca “mai tarziu” poate insemna de multe ori “prea tarziu”, nu e timp de pierdut.
Ce poti face tu? Poti „cumpara” si dona fiecare km pe care il voi alerga (1km = 2 euro, detalii aici: http://www.emanuelhospice.org/doneaza/ ) . In felul acesta vom ajuta la construirea unui centru pentru o mai buna ingrijire a celor care sufera de boli terminale.

Pentru o mai buna organizare, (a mea) va rog, la mentiuni sa specifiati: „sustin cursa: Intre un asfintit si un rasarit”

Multumesc!

P.S. Cei ce va aduceti aminte de Alex ( http://www.bihon.ro/3333-km-pentru-alex/1558590 ), multumim lui Dumnezeu, este bine acum!

sursa 

De asemenea, trebuie să știți că s-au alăturat campaniei noastre mai mulți prieteni și cunoscuți, Deszo Horvath, Valentina Mereu, Beni Buciuman, Ionuț Simuțiu, Daniel Iftime. Voi reveni cu detalii legate de ultimele curse.

Corneliu Jităreanu și-a încheiat drumul la perimetrul României și acum își pregătește gestul extrem: 600 de km în 24 de ore de mișcare.

UPDATE

Ben Boingeanu a reușit, deși încercarea a fost extrem de dificilă, să urce nu de 9 ori, ci de 10 ori Rarăul. Dumnezeu să-i răsplătească efortul și inima mare pentru cei de la Hospice!

 

 

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Se întîmplă chiar acum! UPDATE – BEN A REUȘIT!

  1. Pingback: În cea mai lungă noapte încheiem campania ”Cele mai lungi zile pentru cele mai scurte vieți” – 12.561 euro pentru 12.000 de km | Marius Cruceru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.