Final de campanie PEDALĂM (alergăm/escaladăm) PENTRU ALEX TOMA!

Sîmbătă am trecut prin Beclean și nu numai că am rememorat cursa de 333.3 km  sau pe cea de 400 de km, ci am stat de vorbă cu domnul Nelu Bălan, unul dintre inițiatorii acestei campanii, tatăl colegului de bancă al lui Alex.

A ținut să îmi dea viva voce veștile bune. Tocmai le primise și el: banii care mai erau necesari pentru intervențiile medicale asupra lui Alex Toma au fost completați de către un stat european (altul decît statul român). Instituțiile împricinate și părinții doresc să păstreze discreția. Important este că s-au completat fondurile care mai erau necesare pentru bunăstarea fizică a lui Alex. De ce nu au venit aceste fonduri din partea statului român? Aceasta este o altă discuție, pe care o voi separa de aceste tip de subiect.

Ce face el, Alex? A întrerupt școala deocamdată. Este în plin tratament. Răspunde foarte bine la procedurile medicale și acum așteptăm cu emoție analizele din lunile următoare care, sperăm noi, să confirme vindecarea lui. Una dintre acestea va fi în luna Decembrie. Starea lui psihică este foarte bună. Emoțional este echilibrat. Părinții, de asemenea, văd cum speranța se arată la orizont și doresc să mulțumească tuturor donatorilor, care au stat în spatele cicliștilor, alergătorilor, alpiniștilor, doresc să își arate cumva recunoștința față de toți cei care s-au implicat într-un fel sau altul.

Pentru mine personal toată istoria aceasta a însemnat o serie de provocări, pași, etape, pe care nu credeam că le voi experimenta.

Ce s-a făcut? Am pornit mai întîi cu nădejdea minoră că vom strînge măcar 1000 de euro. Iată că s-au strîns peste 7000 de euro ”din transpirație de sportiv amator”, mai ales după ce ni s-au alăturat alergătorii și alpiniștii.

Le mulțumesc și eu pentru zdroabă și efort celor care au pedalat/alergat/escaladat, dar mai ales celor care au făcut posibile aceste strîngeri de fonduri prin donațiile lor și în mod special lui Marius Jugariu pentru toată operația legată de site, toate operațiunile financiare Paypal!

Dumnezeu să vă răsplătească tuturor! Și, Doamne ferește, dacă veți avea vreodată nevoie, să facă și alții pentru voi ce ați făcut voi pentru Alex, și chiar mai mult decît atît!

Iată situația:

Total km (alergatori) sponsorizati: 440km
Total km (alergatori) alergati: 400km
Total km (ciclisti) sponsorizati: 5108km
Total km (ciclisti) pedalati: 5264km
Total m (alpinisti) sponsorizati: 834m
Total m (alpinisti) escaladati: 4634m
Total EUR (net) depusi in cont: 7138 EURO

Vezi toată istoria donărilor și curselor AICI.

Ce vom face mai departe? Să continuăm să ne rugăm pentru Alex și părinții lui.

Și … alte nevoi, alte provocări, alte suferințe așteaptă solidaritatea și dragostea noastră!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare, cugetări de pe bicicletă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.