A murit Zig Ziglar

Nu am fost întotdeauna de acord cu spusele lui Zig Ziglar, dar este un lucru pe care puţini îl ştiu despre această mare personalitate a managementului şi anume că a fost un om bisericos şi nu numai atît. Marele Zig Ziglar nu cerea cuvînt în biserică, nici nu cerea să fie pus la amvon sau în comitete şi comiţii. Ce mi-a povestit cineva care l-a cunoscut personal este faptul că prefera să meargă şi să stea cu copiii în anexă pentru ca părinţii acestora să poată asculta Evanghelia în linişte. Baby-sitting.

Cum ne-am comporta noi dacă am avea în biserici asemenea personalităţi, oameni care au jucat golf cu preşedinţii Statelor Unite? Ne-am firitisi pe lîngă ei şi ne-am zaharisi în laude şi linguşeli?

Nu ştiu mai multe despre Zig Ziglar, dar, dacă este aşa, un exemplu de smerenie în plus nu ne strică pentru lumea în care tot ceea ce contează este reuşita profesională şi aceasta, cînd nu este uitată la vreme, deformează caracterele.

People who truly understand God’s purpose for their lives know that we are called to be intimately involved with one another.

Better than Good: Creating a Life You Can’t Wait to Live (2007)

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Oameni și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la A murit Zig Ziglar

  1. Calin Valean zice:

    I-am citit doua carti si mi au fost de folos. Fain ca omul tinea de amvon. Tot respectul.

  2. John Maxwell il citeaza des pe Zig Ziglar. Cred ca avem de invatat INTOTDEAUNA de la oameni care au realizat ceva in viata.

  3. Alex M zice:

    Stiu ca deviez de la subiect. A juca golf cu un presedinte SUA nu este neaparat un criteriu de respect – vezi scandalul (poate) celui mai mare jucator de golf al SUA de anul trecut…, high life-ul este pliiiiiin de surprize- si non-relevant in contextul nostru (a da cu coasa cot la cot cu Boc….asta da, intr-adevar….). In plus golful se adreseaza cu precadere oamenilor bogati. Partea cu baby -sitttingul este mai demna de luat in considerare. Mai mult,Zig Ziglar a fost activ si la varsta inaintata, nu s-a retras nici cand a avut probleme de sanatate, a fost un luptator pana la capat. Avem nevoie de modele sanatoase oricum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.