Hora S.A. intră în horă… cu un nou site…

Despre Hora S.A. am mai scris şi cu alte ocazii. Merge pe un drum bun nu numai în ce priveşte calitatea finisajelor la instrumente, sunetul, remedierea unor probleme care în cursul anilor i-au îndepărtat pe unii instrumentişti mai ales de chitare.

Hora era privită ca o sursă de instrumente exclusiv de studiu. Chiar acum ţin în birou două instrumente cu un sunet excelent, dincolo de instrumente de studiu. Sînt curios ce recepţie va avea noul instrument cîştigat de Steven Tucker la concursul tocmai desfăşurat.

În primul rînd majoritatea instrumentelor Hora sînt făcute din lemn solid, ceea ce reprezintă un avantaj faţă de alte instrumente concurente. Între o chitară din lemn solid şi una doar cu faţa din lemn, dar cu eclise şi spate din placaj, aş alege lemnul solid, care are şanse, prin îmbătrînire, să capete nobleţe în sunet.

Abia acum unii deţinători de Spaniol II, între care şi unul dintre chitariştii foarte cunoscuţi în România, descoperă sunetul căpătat în cei 20 de ani de instrumentul cu faţă din molid şi spatele şi eclisele din paltin.

Îi felicit pe cei de la Hora pentru decizia de a schimba aspectul site-ului. Sperăm că vor veni cu noutăţi, cu prezentări şi chiar cu o secţiune de blog specializat în care să fie prezentate recenzii ale instrumentelor, noutăţile, proiectele noi, păreri ale consumatorilor, rezultatele la concursuri, sponsorizările etc.

Noul site, cu versiune în limba română şi în limba engleză, poate fi vizitat AICI.

Site-ul este odihnitor, user-friendly, arată binel, fotografiile sînt excelente, posibilitatea de a găsi produsul dorit prin meniul auto-desfăşurat face căutarea mai uşoară, indicaţiile de contact, harta şi descrierile clare ale instrumentelor sînt, de asemenea, un cîştig.

Pentru cei care vor să afle cît cîştigă cumpărînd instrumentele Hora din România, vizitaţi varianta în limba engleză. Acolo sînt nişte preţuri orientative pentru buzunarul european. Astfel înţelegem că, români fiind, obţinem instrumente cu mare discount.

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Anunturi, Chitara, dulce Românie, Linkomandări, lutierie, Meşteşugăreşti, Muzica, Scoala de muzica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Hora S.A. intră în horă… cu un nou site…

 1. Dan B. zice:

  Mă iertați, dar trebuie să critic ceva: lipsește ceva esențial!

  Ca potențial client folosesc meniul (într-adevăr, util), ajung pe pagina produsului dorit și… atât. Înfundătură virtuală. Unde-i butonul de plasare a unei comenzi? Sau, dacă această funcție nu exsită, măcar să fiu dus la o pagină cu un formular unde-i pot contacta.

  În limbaj tehnic, lipsește un „call-to-action”.

  • Marius David zice:

   Da, este adevărat, asta din pricina fa’ptului că Hora este copleşită de comenzi.
   Fiind o fabrică relativ mică în comparaţie cu ceilalţi competitori, are un sistem de distribuţie prin magazinele Hora. Ar fi necesară dezvoltarea unui întreg departament de expediţie-împachetare.
   Ca uul care am văzut din interior cum se lucrează acolo, la acest moment ar fi absolut imposibil. Comenzile sînt peste orice imaginaţie.
   Cel mai sănătos lucru pe care eu l-aş face şi pe care îl fac.. .fac un drum pînă la Hora. Merită toţi banii, inclusiv drumul , pentru alegerea uui instrument bun, care nu este un pachet cu făină.

   Este o regulă de aur la cumpărara instrumentelor muzicale şi a maşinilor second hand: NU SE CUMPĂRĂ PRIN INTERNET ŞI PE NEVĂZUTE!!!! nICIODATĂ!

   Instrumentel

 2. site-ul nu este unul dedicat vanzarilor online. De aceea nu are structura unui asemenea site cu preturi, accesorii, cos de produse etc. Avem in tara peste 50 de colaboratori dar si doua magazine proprii in Reghin si unul in Bucuresti. Am extins posibilitatea achizitionarii de instrumente si celor ce nu se pot deplasa la Reghin (recomand totusi ca o achizitie sa se faca in magazin) si sa le pot oferi instrumente. Este adevarat ca livrarile se fac prin curierat rapid insa de multe ori distanta calculata in combustibil si timp este mai scumpa decat contravaloarea prin curierat rapid. Tot ce inseamna informatii, preturi, stocuri se comunica numai prin mail. Referitor la posibilitatea de a ne contacta, este publicata adresa de mail a fabricii; va asigur ca nu ramane nici un mail necitit si la care sa nu raspund in cel mai scurt timp. Multumesc Domnului Profesor Marius Cruceru ca pot sa ma exprim pe aceasta cale prin intermediul site-ului dansului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.