Rugăciune pentru Yousef Nadarkhani

Rugaciune pentru un pastor iranian condamnat la pedeapsa cu moartea

sursa Fox News

Crestinii din Iran va roaga din inima sa continuati sa mijlociti pentru pastorul Yousef Nadarkhani care a fost condamnat la moarte pentru apostazie in septembrie 2010. Va reamintim ca el a facut apel la Curtea Suprema care a imputernicit Tribunalul Revolutionar al Provinciei Gilan pentru a reanaliza cazul, in mod special de a verifica daca Yousef era un musulman practicant inainte de convertire. Yousef afirma ca, desi a fost crescut intr-o familie de musulmani, el nu a fost niciodata un musulman prin alegere, prin covingere, credinta si nici prin parcticarea consecventa a Islamnului si prin urmare nu ar trebui trebui privit ca un apostat.

Se stie ca prima audiere a fost stabilita pentru a avea loc in data de 25 Septembrie 2011.

Daca Tribunalul decide ca Yousef a fost un musulman si prin urmare este un apostat, Curtea Suprema va pune in executarea sentinta déjà stabilita, si anume executarea lui daca acesta nu renunta la credinta sa in Isus Cristaos ca Mantuitor si Domn.

Reamintim faptul ca fratele Yousef este pastor al  Bisericii Intrega Evanghelie din orasul Rasht din Iran. Fratele Yousef este intemnitat inca din Octombrie 2009. Yousef si sotia sa Fatemah au doi copilasi, unul de 9 ani iar celalalt de 7. Fatemah la randul ei a fost inchisa timp de 4 luni in 2010 pentru credinta sa in Isus Cristos.

Un alt membnru al Bisericii din Iran, Behnam, a fost inchis in inchisoarea din Karaj inca din 31 Mai. Altii cinci pentru care am cerut mijlocire in rugaciune in luna Aprilie, au fost condamnati la un an inchisoare cu ispasirea pedepsei in inchisoarea Shariz, recursul lor a fost respins in luna Mai.

Suntem bucurosi sa va anuntam ca doi credinciosi, Vahid si Reza din Tabriz, au fost eliberati pe cautiune in 21 August, fiind detinuti din 15 Iulie. Alti detinuti au ramas intemnitati in Iran pentru credinta lor in Isus Cristos. Nu exista noi vesti despre Noorallah din Dezdool, Frashid si Leila din Teheran, toti ramanand in inchisoare.

Crestinii iranieni va multumesc din inima pentru rugaciunile facute si va roga sa continuati sa inaltati cereri catre Dumnezeu prin care sa cereti ca:

–       Yousef sa nu fie declarat apostat si ca pedeapsa sa ii fie anulata

–       Ca Yousef sa ramana ferm in credinta si sa cunoasca prezenta si pacea Domnului Isus in fiecare zi

–       Sotia sa, Fatemah si cei doi copii ai lor sa cunosca mangierea si speranta in Domnul Isus si ca familia sa fie renuita cat mai curand.

–       Ca alti detinuti pentru credinta lor in Isus, precum sunt Noorallah, Frashid, Leila si Behnam sa cunoasca prezenta si purtarea de grija a Domnului nostru si sa fie eliberati cat mai curand

–       Cei cinci intemnitati in inchisoarea Shiraz sa cunosca intelepciunea si calauzirea Duhlui Sfant in tot acest timp

–       Vahid si Reza sa cunoasca prezenta Domnului, vindecarea si restaurarea ca urmare a eliberarii lor din inchisoare

–       Crestinii din Iran sa nu fie intimidati ci sa cunoasca puterea si calauzirea Domnului

–       Toate oficilaitatile implicate sa iubeasca mila, corectitudinea si sa ajunga sa il cunoasca pe Cristos si sa decida sa il urmeze.

Ca si copii ai Domnului Isus si ca frati ai Lui si a acestor preaiubiti de El, care au fost gasiti vrednici sa poarte povara Numelui Sau, renuntand la ei insisi si preferand condamnarea, detentia si chiar moartea, dandu-se cu bucurie pentru Iubitul si Mantuitorul inimii lor, ei de care lumea nu este vrednica, suntem chemati sa le fim alaturi, sa purtam povara lor si sa ridicam neincetat rugaciuni pline de credinta prentru acesti preaiubiti frati si surori ca Domnul sa ii binecuvinteze in mod extraordinar, sa le deschisda ochii ca ei sa vada slava Sa si prezenta Sa langa ei, sa le intareasca credinta si sa ii faca martori ai Lui in inchisoare ca prin ei imparatia Lui a se extinda si iubirea Lui sa inmoaie inimile tortionarilor ca ei sa ajunga sa cunoasca viata vesnica.

Nu incetati sa mijlociti pentru ei, Domnul va asculta rugaciunile neprihanitilor Lui facute cu credinta. Va rog sa puneti deoparte ziua de Duminica 25 Septembrie pentru post si rugaciune pentru fratele Yousef ca Domnul sa lucreze cu putere si ca el sa simta ca este iubit de fratii si surorile lui in Domnul. Nu ii uitati nici pe ceilalti amintiti mai sus. Evangelia a fost déjà semanata in Iran cu mult sange, Domnul va face sa creasca cu putere si cu multe roade, binecuvantat fie Numele Lui!

Va multumesc.

Naomi Vandici

Surse

AICI, AICI, AICI

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Rugăciune pentru Yousef Nadarkhani

  1. Pingback: Youcef Judecat | Marius Cruceru

  2. Pingback: Youcef Judecat | Marius Cruceru

  3. Pingback: Youcef liber | Marius Cruceru

  4. Pingback: Youcef liber « Life Mission

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.