”Cair Paravel” Oradea – Recomand

Astăzi am vizitat librăria pentru copii Cair Paravel, o inițiativă demnă de toată isprava. Spațiul bine și cu gust organizat, cafea bună, cărțile aranjate corect, spațiate, coperta față sus, ușor de găsit și răsfoit, muzică de fond bună și în surdină, atmoferă excelentă pentru studiu și meditație, spații de joacă protejate, curate, amabilitate, profesionalism, toate acestea recomandă locul drept un spațiu în care ne putem petrece timpul în zilele ploioase care urmează și nu numai. Cărți bune? Inițiatoarele proiectului au realizat deja o selecție foarte riguroasă. Au căutat cele mai bune ediții, cele mai bune traduceri, acolo unde este cazul. Veți găsi, de asemenea, materiale mulțime în limba engleză.

La acestea se adaugă activitățile: club de lectură, ateliere pe diverse teme, activități organizate pentru copii, organizare de aniversări.

Am stat două ore. L-am luat pe Noah plîngînd de acolo. S-a jucat, se înțelege, cu Arca lui Noe! Natalia s-a pierdut între rafturi. A cumpărat 6 kilograme de cărți, vreme de două cafele și trei sucuri naturale de fructe, plus o conversație rodnică de tip brain-storming cu inițiatoarele proiectului.

Așa am hotărît să ne petrecem ”duminica noastră”, ziua noastră de odihnă, care de obicei este Luni.

Ne-am bucurat să vedem o grupă de elevi desfășurînd o activitate cu un tutore. Rară întîmplare, mîngîietoare pentru îngrijorările noastre.

Voi reveni cu noi impresii!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în homeschooling, Mitraliera cu cărţi, Reclama, utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.