După 1 an de Garmin Fenix 5 (P) – Recomand!

Nu, nu sînt în stare să îmi iau singur așa ceva, dacă deja mi-ați judecat bugetul! Produsul este un produs premium, la un preț deloc studențesc, iar eu nu duc deloc o viață premium. Duc o viață studențească. 🙂

Un prieten mi-a făcut o mare favoare. Știindu-mă cardiac (astăzi se împlinesc 11 ani de la prima fibrilație – cu 11 ani în urmă aveam aproape 110 kg!!!), dar și pasionat de mișcare, cunoscînd interesul meu pentru diferite accesorii electronice și pasiunea pentru tehnologie, mi-a oferit posibilitatea de a achiziționa un Garmin Fenix 5 (pe atunci chiar în preajma lansării oficiale) la un preț mai mult decît promoțional, pentru a-l testa la greu. Înainte de aceasta am folosit cam 6 luni un Garmin Forerunner 235. Garminul 5 este cu totul altceva!

Revin după un an de zile de teste!

sursa garmin.ro

sursa garmin.ro

L-am testat în aproape toate condițiile posibile. Sub apă, la frig, la rece, în căzături, frecat de uși, lovit de masă, plin de sarea transpirației …

Da, pretențiile de AICI sînt confirmate.

Pentru mine, fibrilantul, este extrem de important să îmi văd pulsul tot timpul. Este important să îmi văd în fiecare zi numărul de pași făcuți, activitățile sportive cu detalii, starea de stress/odihnă, numărul de etaje urcate/coborîte, dar cel mai important este că îmi monitoriza starea de sănătate în ansamblu, inclusiv (ah, ce durere!) orele de somn lipsă!

În ultimul an mi-am monitorizat toate activitățile exclusiv cu ceasul Garmin. Telefonul nu mai este solicitat pentru monitorizarea Strava.

Am doar două nemulțumiri:

  1. Mi s-a blocat de două ori (NUMAI de 2 ori într-un an, ceea ce este foarte puțin, față de alte gadgeturi pe care le-am mai avut!), dar cînd mi-era lumea mai dragă, atunci cînd am vrut să înregistrez niște ture simbolice. Între timp se pare că softul a fost îmbunătățit și, după ultimul update nu s-a mai întîmplat. Pentru siguranță uneori pornesc strava și de pe telefon.
  2. Cureaua. Cureaua are nevoie de îmbunătățiri. Sînt la al doilea set de inele de cauciuc și se pare că cedează și acest set. Acest soi de cauciuc plastifiat sau ce este nu cred că rezistă bine la multiplele solicitări, îndoituri ale curelei et c. 
  3. Bateria. Bateria durează mult mai puțin decît mă așteptam. Sînt curios cum se va comporta în tura de 500 km. Voi încerca vara aceasta o tură restantă, o tură în scopuri umanitare. Sînt curios cît va ține bateria și cam cît va trebui să mă opresc pentru a reîncărca.

Pentru mine, pentru tipul meu de viață, pentru starea mea de sănătate acest accesoriu este important. Mulțumiri sponsorilor! Alături de Legend și ceasul va fi folosit în cursele umanitare.

Concluzia? ÎNCÎNTAT! RECOMAND! Abia aștept turele din vară!

Iată cum arată panoul din telefon:

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Biciclete, Reclama, Sanatate, utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.