Post negru pentru o ”țară albă”

Țara noastră este roșie. În două sensuri. Este roșie din cauza roșului comunist care stăruie încă în urmele de copite lăsate în moalele țarinei. Așa ca atunci cînd se amestecă apa cu sîngele de la porcul tăiat (comunismul) și intră în urmele lăsat de unghiile grohăitorului, așa ne-a rămas urma de roșu comunist în modul de gîndire.

Urmele roșii ale gîndirii comuniste transced partidele și clasele. Sînt liberali care se vor fi bucurat de OUG 13. Și lui Băsescu îi mijeau ochii și ar fi dorit-o scoasă. Ticăloșia este transpartinică. Vă amintiți cum vorbeau oamenii lui Băsescu cu cei ai lui Geoană la alegeri despre numărarea voturilor. Ei beau cafelele împreună și se ceartă doar pe sticlă, pentru noi, atîta vreme cît au ceva de împărțit. Ați văzut hărțile de la alegeri. Roșul era peste tot. Este o ideologie care ne-a rămas în oase în acești 27 de ani.

Dar mai este o altă nuanță de roșu, un roșu tot de blestem, roșu de sînge în care mustește poporul. România avortată. Cele 22 de milioane de avorturi care împovărează această țară.

Mă mir că ne merge totuși așa de bine! Mă mir cum peste țara asta nu se abat ciumi și secete, foc și pucioasă.

Nici roșul acesta nici roșul acela nu se pot șterge așa de ușor. Roșul mentalităților comunistoide, roșul sîngelui de prunci, acestea două culori pot fi șterse doar cu roșul Sîngelui Cristic. S-a tot spus, dar timid …. eh, oare unde este acum un alt Ioan Alexandru care să strige patetic (în sensul bun al cuvîntului) să ne întoarcem la Cristos, să ne pocăim.

Luni, Marți și Miercuri, de luni de la ora 0 pînă Miercuri la orele 24, alături de mai mulți prieteni, vom începe un post negru pentru țară. Un post de pocăință și smerire. Cum se face corect Postul Negru? Vedeți AICI Cu apă și mișcare. Nu vă temeți, nu a murit nimeni după 72 de ore de lipsuri alimentare. Importantă este atitudinea, convingerile religioase și … puțin antrenament.

Știu că acest soi de gesturi pot friza ridicolul. Și totuși … am ales să trec pe lîngă primejdia penibilului, încurajat fiind de cîțiva apropiați, care deja s-au alăturat acestui efort. Să fim mai mulți! Să ne rugăm ca Domnul să ne spele țara de sînge cu Sînge, să aducă nația la pocăință, altfel ne apare și nouă vreun fals Messiah … și-ar fi mare păcat.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în dulce Românie, Fabrica de barbati, Gînduri, inventarul stricaciunilor spirituale, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Post negru pentru o ”țară albă”

  1. Un nume nou zice:

    „54. Ucenicii Sai, Iacov si Ioan, cand au vazut lucrul acesta, au zis: „Doamne, vrei sa poruncim sa se coboare foc din cer si sa-i mistuie, cum a facut Ilie?”
    55. Isus S-a intors spre ei, i-a certat si le-a zis: „Nu stiti de ce duh sunteti insufletiti!
    56. Caci Fiul omului a venit nu ca sa piarda sufletele oamenilor, ci sa le mantuiasca.” (Luca 9-contextul recomand a fi citit cu atentie)
    Va aflati intr-un cerc vicios al URII,intr-o retorica a indarjirii pe care o catalogati ca „DREPTATE”si tributar fiind ideologiei de dreapta,incercati sa indesati o caciula spiritualizata pe capul
    neo-marxist al dreptei romanesti.Imi permit sa folosesc extremele,pentru ca asa se pare ca functioneaza crezurile d-voastra politice!Daca stanga este comunista,cu certitudine dreapta este neo-marxista!Dar,daca e dreapta,ce mai conteaza?Cui slujiti d-voastra?Lui Dumnezeu sau dreptei?Vorbesc in culori transante,alb-negru(rosu la d-voastra e echivalentul negrului).Un reprezentant de seama al”dreptei”vi-a strigat de la obraz”fanaticilor religiosi”,cand ati sustinut principii crestine…Dar,in balanta,cantareste mai putin,se poate trece peste…
    Banuiesc ca in aceste zile de post va veti ruga pentru mantuirea tuturor celor aflati la conducerea tarii si nu ca Dumnezeu sa ii pedepseasca pe cei incriminati de d-voastra!?(Nu post negru impotriva celor „negri”!!!)Sau macar,rugati-va sa faca EL,JUDECATORUL,dreptate! De sus,lucrurile s-ar putea sa se vada mult mai….colorat!
    „DE ce duh sunteti calauzit?????”

  2. Pingback: Post negru pentru o țară albă – prima zi (rugă la orele 22.00) | Marius Cruceru

  3. Pingback: Post negru pentru o țară albă – a doua zi (Televizorul împotriva Smartphone) | Marius Cruceru

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.