BILINGUAL OFFICIAL STATEMENT / COMUNICAT OFICIAL: CAZUL BODNARIU FINALLY HOME, REUNITED! ÎN SFÂRȘIT ACASĂ, ÎMPREUNĂ!

slava Domnului! și bravo tuturor celor implicați de aproape! Dumnezeu să vă răsplătească!

POPAS PENTRU SUFLET

bodnariu

Slăvit să fie Dumnezeu care a împlinit dorința și rugăciunile pentru reunificarea familiei Bodnariu Marius și Ruth! Îi mulțumim Lui că s-a îndurat de părinți și de copii și astăzi după 210 de zile sunt din nou împreună, acasă!

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această zi pe care noi toți am așteptat-o împreună cu Marius, Ruth, Eliana, Naomi, Matei, Ioan și Ezekiel! 

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Marius, Ruth, copilașii lor și de întreaga familie Bodnariu în aceste luni de grea încercare!

Dorim să menționăm în mod special pe regretatul Cristi Țepeș care ne-a transmis tuturor de la fața locului durerea pe care el a simțit-o văzând necazul prin care trecea familia Bodnariu. A plecat din lumea noastră și n-a mai apucat să finalizeze proiectul început și nici să fie părtaș la bucuria de astăzi, dar cu siguranță el se bucură acum în prezența Domnului…

Vezi articolul original 401 cuvinte mai mult

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la BILINGUAL OFFICIAL STATEMENT / COMUNICAT OFICIAL: CAZUL BODNARIU FINALLY HOME, REUNITED! ÎN SFÂRȘIT ACASĂ, ÎMPREUNĂ!

  1. Cazul Bodnariu, aşa cum a fost îndelung dezbătut în presa naţională şi internaţională, a dovedit încă odată că legitima apărare (căci în accepţiunea mea asta a fost) şi dreptul la un proces echitabil, precum şi prezumţia de nevinovăţie în materie penală sunt inalienabile, iar justiţia totuşi funcţionează şi în România. Deşi cooperarea judiciară în materie penală produce efecte juridice încă de la momentul sesizării ţării cooperante, aplicarea legii mai favorabile şi propria opinie privitoare la speţă au fost mai presus decât dispoziţiile unei instanţe străine. Ceea ce o ţară incriminează (fapta) o alta nu reglementează. Să fie într-un ceas bun, iar toate gândurile bune ale întregii comunităţi semnatare a petiţiilor şi rugătoare pentru această familie să le aducă numai bucurii! Nu în ultimul rând, se cade să felicităm magistraţii (judecători şi procurori) care, în virtutea rolului activ, au dat o asemenea soluţie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.