Am 44 de ani, sînt oficial cardiac și voi ÎNCERCA să pedalez 24 de ore …

Dar nu degeaba. Fiecare km pe care îl voi parcurge s-a transformat deja în euro. Un kilometru = 1 euro.

De obicei, așa fac de 17 ani, în această perioadă, imediat după admiterile la Universitatea Emanuel din Oradea, mă întorceam pe terenul de misiune, în Oltenia, cu misiunea Countryside. Anul acesta am decis să schimb planurile. În Oltenia sînt oameni de nădejde, care fac o lucrare extraordinară, studenți de-ai mei, prieteni, tineri din Statele Unite, din Biserica din Chicago, o echipă extraordinară.

Astfel m-am hotărît să fac ceea ce ei nu pot face. Am experiență multă în bătălia cu somnul și în autoflagelare prin muncă fizică și nu numai. Voi porni într-o experiență inedită: pedalare pentru 24 de ore pentru un scop caritabil. VEzi AICI despre ce este vorba.

Pornim cu prima tură (vor urma și altele) Joi noaptea, împreună (deocamdată) cu Sandrin Jugariu și, dacă găsim, un șofer de asistență rutieră. Este posibil să ne însoțească și domnul ing. Zsolt Vass Klein, ciclist profesionist, antrenor, mecanic.

Vom alerga dinspre noapte spre zi. Vom porni noaptea și vom continua ziua, în mod simbolic, drum al speranței pentru Alex.

De ce facem acest lucru? De ce 24 de ore? Pentru că altfel nu este posibil să ating numărul de kilometri pe care voi, prieteni dragi și generoși, i-ați cumpărat și pentru că pedalînd la extreme, în frig și mare căldură, în oboseală pînă la epuizare, vom com-pătimi, vom simți măcar o picătură din oceanul de disperare în care părinții lui Alex, diagnosticat acum a doua oară cu leucemie, în care se pot cufunda.

Într-un astfel de drum moralul cedează primul. Treci prin tot felul de stări. Vom trăi acestea pentru Alex, cu gîndul la el, motivîndu-vă să fiți generoși.

La acest moment sînt obligat să alerg cel puțin 384 de km, atît ați cumpărat voi AICI.

Între timp s-au înscris și alți cicliști. Vom face mai multe ture. Spre exemplu, domnul ing. Zsolt Vass Klein s-a înscris azi și are cumpărați primii km.

Cicliștii care nu pot veni să facă tura Oradea – Beclean pot face o tură echivalentă (cel puțin 250 de km dintr-o bucată sau 24 de ore de pedalat sau … pînă la epuizare 🙂 ) acolo unde se află. Spre exemplu domnii Norbert Acatrinei și Emanuel Mocuta, fiind studenți în Anglia, vor alerga acolo. Bucovinenii pot încerca să lege Suceava de Beclean.

Ne putem pune creativitatea la contribuție și în felul acesta să îl ajutăm pe Alex să adune toți banii pentru intervenția la care trebuie supus.

Vă rugăm să ne faceți viața grea! Cumpărați-ne drumul epuizant! Construiți-ne nouă calvarul pentru a dărui viață unui copilaș și nădejde unor părinți. Dușmanii mei au pierit cumva? Acum aveți ocazia să mă chinuiți! 🙂 

Eu unul voi pedala cu bucuria aceea că am copiii sănătoși, că eu însumi, cardiac fiind, pot face lucrul acesta și îmi pot ține inima fibrilantă la 120-130 de bătăi pe minut pentru mai mult de 20 de ore (atît am stat în fibrilație prima dată!), voi pedala bucuros că în felul acesta pot practica o disciplină pe care noi, evanghelicii, am expediat-o: ”mă port aspru cu trupul meu!”

Toate detaliile le găsiți AICI

Îi mulțumesc foarte mult lui Marius J. pentru excelenta mobilizare și pentru efortul său deosebit de a construi pagina http://www.dăruiește.ro și de a întreține pagina, informațiile et c.

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Biciclete, cugetări de pe bicicletă, Fabrica de barbati, lacrima din colțul ochiului, Oameni, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Am 44 de ani, sînt oficial cardiac și voi ÎNCERCA să pedalez 24 de ore …

  1. lacrad zice:

    va sustinem in rugaciune (eu personal ) si cu putin din care avem.

  2. Pingback: Am făcut 333,3 km în 24 de ore … cu bicicleta! (în proiectul www.dăruiește.ro) | Marius Cruceru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.