Michael Ramsden la Oradea

unnamed

Dragi prieteni,

Hristos a inviat!

Joi, 16 aprilie de la orele 18:00 la Oradea Trade Center, Universitatea Emanuel din Oradea, Griffiths School of Management și Ravi Zacharias International Ministries vă invită să participați la Conferința “Why Integrity Matters”, avându-l ca invitat special pe Michael Ramsden – Director internațional al RZIM, Director al Centrului de Apologetică Creștină din cadrul Universității Oxford și Membru de onoare al Wycliffe Hall, Oxford, Marea Britanie.

Michael Ramsden este speaker de calibru internațional și profesor universitar, care şi-a trăit o mare parte din viaţă în Orientul Mijlociu. Acesta a emigrat mai apoi în Marea Britanie unde a ocupat o funcţie în departamentul fondului de investiții al Lordului Cancelar. În timpul desfăşurării activităţii de cercetare în cadrul departamentului de Drept și Economie la Universitatea Sheffield, a predat Etică și a activat ca Lector al Seminarului Internațional pentru Jurisprudență și Drepturile Omului din Strasbourg. A fost parte din bordul profesoral al Institutului Executiv Wolfsberg din Elveția, invitat la Casa Albă și s-a adresat liderilor NATO, membrilor Parlamentului European, dar și persoanelor de influență din domeniul economic și al investițiilor pentru combaterea crizei economice Europene. Michael este implicat într-o serie de inițiative de training și dezvoltare a viitorilor lideri din spațiul European, Orientul Mijlociu și Africa.

Conferința aduce o perspectivă diferită asupra dezbaterilor actuale din domeniul economic, a eticii în afaceri, încrederii în partenerii de afaceri și rolul integrității în scopul dezvoltării economice. Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un email cu numele complet, vârsta și funcția profesională la adresa: alex.stanciu@emanuel.ro sau sunați la 0756 22 08 50
Atenție: Intrarea este gratuită, locurile sunt limitate.

Conf. univ. Dr. Sebastian Vaduva,
Griffiths School of Management
Universitatea Emanuel din Oradea

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Anunturi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Michael Ramsden la Oradea

  1. Mircea Mitrofan zice:

    Reblogged this on Mircea M M.

  2. Mircea Mitrofan zice:

    Ce pacat ca nu sint in Oradea. I wish I was there.
    Poate il filmati totusi si il puneti la dispozitie si online.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.