Ieși din tipare – Conferința Impact, Brașov, 2014

sursa https://www.facebook.com/events/1375740012716712/

sursa https://www.facebook.com/events/1375740012716712/

Biserica Baptistă Speranța organizează și anul acesta conferința Impact, avandu-l ca invitat pe fratele Marius Cruceru.
Vom discuta despre cum putem să ieșim din tiparele de formare ale acestei lumi, și să ne asemănăm tot mai mult cu Dumnezeu; dar să descoperim și care este idealul Său pentru noi.
Conferința va avea loc în data de 8 noiembrie, începând cu orele 17.
Ești și tu invitat alături de noi ca să stăm împreună în prezența lui Dumnezeu, învățând din Cuvânt și petrecând timp alături de alți oameni minunați; așa ca tine

Noi, organizatorii, am plănuit mai multe activități pentru tinerii musafiri ce vor veni din alte orașe. Nu vrem să ținem asta doar pentru ei, ci vrem să te invităm și pe tine (brașovean) să iei parte la ele și astfel să ne putem cunoaște mai bine.
Cum orașul nostru este prea frumos, am pus la bătaie mai multe activități prin care se poate vizita; și asta pe niveluri de dificultate:)
Astfel avem:

Level: EASY
City Tour – Puteți alege să vizitați orașul într-un mod mai liniștit, la o plimbare plănuită și pusă la punct de un ghid (tot unul din tinerii noștri…) prin cele mai interesante locuri ale Brașovului.

Level: MEDIUM
Mountain Trailing – De fapt să nu vă speriați… Este vorba doar de o plimbare pe Tâmpa, pe un traseu care nu cere prea multă experiență, așa că nu aveți de ce să vă îngrijorați că nu ați putea face față.

Level: INSANE
Scavenger Hunt – Cei care vor participa, vor fi împărțiți pe echipe și vor avea ca scop îndeplinirea unor pași și ale unor sarcini pe care le vor primi de la organizatorii împărțiți pe teren. Vizita orașului se va face într-un mod mai alert dar amuzant și activ!

Toate aceste activități vor avea loc sâmbătă, 8 nov, înainte de conferință. Punctul de întâlnire va fi în Livada Poștei la ora 10, unde se va face împărțirea în funcție de activitatea dorită. Toate activitățile vor lua sfarșit până în ora 14-15, astfel încât vă lasă timp de mâncat/schimbat/duș.

Vă așteptăm!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Anunturi, Conferinte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.