Socar – acum și în Oradea

Două benzinării Socar au apărut și în Oradea, una pe drumul Clujului, alta pe drumul de Satu Mare.

……………..

 

În această perioadă drumul mi se aşterne repede şi mult sub picioare. Locuri, oameni, biserici şi un bun post de internet. Dacă mă vedeţi „prezent” pe facebook sau prin alte părţi înălbăstrite ale internetului (twitter, spre exemplu) asta nu înseamnă că sînt acolo. Înseamnă că un computer în casă merge şi atît.

În călătoriile mele prin Moldova am descoperit un nou tip de benzinărie. OMV-ul mi se acrise deja, Mol-ul s-a „rebrenduit”, Petromv-ul merge pe urmele OMV-ului, Lukoilul şi-a îmbunătăţit combustibilii vizibil, vorbesc despre motorină.

Acum am descoperit Socarul. Nu ştiu cui aparţine, cine are şi cum are interesul, nu dau link-uri, nu fac reclamă, nici măcar nu ştiu dacă au pagină web, dar un lucru mi-a plăcut la ei, poate chiar două:

1. Cafeaua la nisip. Am umblat în toată Constanţa să mai găsesc o cafea la nisip şi pace. Nimic! Ei, în sfîrşit am găsit la socar. De fapt este unul dintre elementele prin care îşi creează imaginea şi diferenţa de brand: cafeaua la nisip. Foarte bună. Făcută corect şi însoţită de zîmbete politicoase moldoveneşti, specific moldoveneşti.

2. Motorina mai groasă, mai uleioasă un pic, bună pentru motoarele clasice, care asigură o ungere mai bună a elementelor care sînt responsabile de combustie, dar şi o îngheţare mai grea. Am alimentat la Socar la -28 grade Celsius. Niciun sughiţ la motor, nimic.

Dacă treceţi prin Moldova, încercaţi şi Socar. Sper să nu se strice în timp precum s-a întîmplat cu alte firme şi sper ca benzinarii să nu uite zîmbetul ospitalier specific acelor meleaguri la însoţire cu negriciunea cafelei.

Drum bun!

Despre Marius David

soțul Nataliei
Acest articol a fost publicat în Amintiri, utile și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Socar – acum și în Oradea

 1. gh.iulian(l'exateo) zice:

  din cate stiu eu apartine unei socitati petroliere(aproape sigur de stat-numele cred ca e o abreviere,deci e vorba probabil de azerbaigean) de prin zona caspica ex sovietica;cand am fost eu ultima data acasa erau in lucru-auzisem ca trebuia sa fie ceva mai calitativ si mai ieftin-sper sa tina doar cineva din zona aia ar putea sa rupa „cartelele” „autohtone”si sa dea startul unei concurente reale

 2. Edgar zice:

  State Oil Company of Azerbaijan Republic.

 3. Luca zice:

  S-a deschis si in Cluj de curand o astfel de benzinarie.

 4. Vasilis zice:

  printre produsele traditionale au si fresh-ul de rodii…
  trebuie sa-l incerc… la fel si cafeaua

 5. Abel zice:

  Am trecut si eu pe la benzinaria din Oradea catre Cluj. Am ramas impresionat de fresh-ul de rodii, este absolut senzational.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.