3 – ultima zi de post cu apă și argilă, pregătirea de evaluări (86-80)

Este Duminică. Înainte de a pleca spre Gurbediu, aproape de apusul soarelui am băut un suc de legume mai mult pentru hidratare. Nu am avut amețeli, nu mi s-a întîmplat nimic, dar am observat că îmi găseam greu cuvintele. Am întrebat de trei ori același lucru.

Acum sînt convins că bancurile cu blonde derivă din curele de slăbire prin înfometare pe care le execută cele care visează cu ochii deschiși la siluetele de top-modele. Creierul este cel mai lacom organ din corpul nostru și suferă primul atunci cînd nu ne mai hrănim. Adicătelea ne prostim. Ca să nu spun totuși prostii la Gurbediu i-am dat creierului niște vitamine în formă pură, încheind astfel cele aproximativ trei zile de post negru (Joi seara la căderea nopții am început, Duminică seară la căderea nopții am încheiat).

Mă pregătesc de evaluări. Iată AICI și AICI evaluările de data trecută.

Este foarte interesant! La prima cură de anul trecut am coborît de la 96 de kg pînă la 86,3. Apoi, după ce am început cu bicicletele, am coborît pînă spre 81 de kg. M-am mișcat între 82-83-84-83 și tot așa. Dar nu puteam deloc să cobor dincolo de granița psihică de 80-79.

Acum am pornit, după ce am cîștigat cîteva kg din cauza scoaterii din ritm cu necazurile de final de an, am pornit zic tot de la 86 și am coborît lent spre 80. Acum începe lupta cu trecerea graniței de 80 spre 76, următorul obiectiv, cadoul Nataliei de ziua ei.

Spre vară, pe cînd vor fi turele cu bicicletele trebuie să fiu în jurul greutății de 75-73 de kg.

Ce urmează de acum? Voi reintra în regimul de hrănire tot cu sucuri pînă în 28 ianuarie.

De acolo voi păstra un regim sănătos, vegetarian în proporție de 80%, mîncare cu moderație, efort fizic intens și mă voi feri de ceea ce știu sigur că este toxic pentru mine.

Nu voi ezita niciodată să mănînc așa ceva în pîine, nu voi ezita să îmi prepar ceea ce îmi place și cu siguranță foarte curînd vom avea fasole bătută și lipii.

Să vedem cum vor fi ultimele 2 zile!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Sanatate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la 3 – ultima zi de post cu apă și argilă, pregătirea de evaluări (86-80)

  1. Andrei zice:

    Nu auzisem de un astfel de regim, suna interesant, cred ca voi incerca si eu!

  2. Claudia zice:

    Ce fel de storcator folositi? Tot m-am uitat dupa unul cu ax melcat dar preturile sunt tare piperate. Ma refer la marci precum Hurom sau Omega. AM mai vazut ceva storcatoare de la Zelmer putin putin mai ieftine. Am vazut pe emag ceva storcator pe la 350 de lei cu ax melcat dar review-urile erau foarte impartite. Imi puteti spune ce fel se storctaor folositi? 🙂 Va multumesc

  3. Claudia zice:

    http://www.emag.ro/storcator-de-fructe-cu-melc-heinner-vita-blue-150-w-80-rpm-inox-hsj-150ss/pd/DSY8FBBBM/ Storcatorul de care ziceam. pretul este de 400 ron dar au siresigilat la 350 de lei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.