Atenţie: nu comentez pe forumuri!!!!

Zilele trecute unul dintre cititorii şi comentatorii blogului meu mi-a atras atenţia cum că pe un oarecare site, dintr-o oarecare ţară, dintr-o oarecare concern mediatic s-ar afla un comentariu semnat „Marius Cruceru”.

Este fals. Nu-mi aparţine. Pe forumuri oricine se poate da oricine. Acest motiv plus încă altele 1000 îmi sînt de ajuns pentru a nu comenta pe forumuri, în dreptul unor articole din ziarele on line sau pe alte pagini de internet decît pagina mea. Dacă vreau să comentez vreun subiect, mi-l a-trag pe pagina mea şi spun ce doresc aici.

Nu am timp de pierdut. Mă focalizez asupra altor chestiuni decît pierderea de vreme pe site-uri de doi bani în discuţii chiar mai ieftine.

Mă veţi vedea foarte rar comentînd pe pagina vreunui prieten, fie această pagină valoroasă, pe vreun blog al vreunui apropiat, cu o medie de două comentarii pe lună. Îmi ajunge pagina mea de internet.

Cînd ai un spaţiu cu circa 3500 de vizite pe zi, o încăpere în care intră în medie 1200 pînă la 1500 de vizitatori unici zilnic, uneori cu mai mult de 4000 de vizite şi în unele zile cu peste 100 de comentarii, nu prea mai ai timp de alte spaţii de discuţie, cu atît mai puţin de forumuri.

Sînt alţii, forumiştii, care au timp şi vorbe pentru acest fel de spaţii. Le dedic textul domnului Andrei Pleşu referitor la dînşii.

Deci… dacă vedeţi vreun textuleţ semnat pe undeva prin subsolurile uneori şobolăneşti ale vreunui forum, nu sînt eu.”Prietenii” au grijă de această campanie de discreditare pe gratis, securiştii măcar sînt plătiţi, pe ei îi înţeleg.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Anunturi, Blogroll. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Atenţie: nu comentez pe forumuri!!!!

 1. Adrian.S. zice:

  E bine ca ati dat aceasta dezmintire.Sa stiti ca nu sunteti singurul.I-am mai prins pe securisti furand numele fratelui Cristian Ionescu ,Petrica Lascau,Laurentiu Balcan.
  O sa fim vigilenti in continuare pentru a-i demasca pe securisti.

 2. Prince zice:

  aiurea! si daca ai comenta pe alte forumuri, care este problema? defapt asta ma si intriga ca nu comentezi pe alte forumuri! hmm
  interesant! este o vorba: “By this all men will know that you are my disciples because of your correct theology.”

  • Marius David zice:

   păi tocmai asta este problema… NU AM TIMP.
   Apoi, nu pot controla eu discuţia.
   mai bine mă feresc complet şi aşa ştie toată lumea că atunci cînd apare vreunul cu numele meu şi spune o idioţenie…. nu-s eu. Simplu.
   nu ţi separe o bună strategie de apărare.

   Şi apoi vorbind de …. cîţi oameni ştiu de vizibilitate… cum vor cunoaşte oamenii, citatul tău updated… ţi se pare puţin 1500 de oameni pe zi? Mie, nu!

 3. elisa zice:

  Securistii o fac pentru aceasta le este slujba;
  iar „prietenii” pentruca asta le este INIMA. :))

 4. Lia zice:

  Trist adevar.
  Dar si unii si altii vor da socoteala inaintea lui Dumnezeu daca nu se pocaiesc

 5. Lia zice:

  ”Prietenii” au grijă de această campanie de discreditare pe gratis, securiştii măcar sînt plătiţi, pe ei îi înţeleg – la acest citat ma refeream

 6. CBCB zice:

  Daca la fiecare comentariu scris de cineva pe bloguri, s-ar putea afisa automat si IP-ul calculatorului de unde scrie, s-ar vedea clar locatia celui care scrie si nu si nu ar mai conta cum se semneaza..

 7. Gabriel Dinca zice:

  da dar unii sunt mai isteti si isi schimba ip-ul de cate ori vor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.