”Inimi deschise și mâini întinse pentru frații ucrainieni”

”Fundația Elpis din Dej a răspuns unei provocări în Ucraina după ce s-au auzit primele împușcături în zona de Est a țării, atunci, în 2014, a luat ființă proiectul ProUcraina și mii de oameni au fost sprijiniți cu haine, medicamente, alimente, fântâni forate, reconstrucția bisericilor, a caselor etc.

Atunci, foarte mulți conaționali au răspuns pozitiv și implicarea a fost mare: multe lacrimi șterse, multe zâmbete readuse pe fețele semenilor noștri, mulți oameni au găsit pacea cu Dumnezeu în mijlocul luptelor și obuzelor de deasupra caselor lor. Războiul ruso-ucrainian era abia la început…
Ucraina se află, din nou, într-o situație mult mai gravă, mult mai periculoasă. A început războiul sângeros și durerea și îngrijorarea se aud până peste graniță, printre zgomote de explozii și bubuituri!”

sursa captură ecran Pro TV


”Refugiați peste tot, panică, dezorientare, lipsă de perspectivă, lacrimi, inimi frânte, despărțiri ale părinților de copiii lor, obligați să îmbrace haina militară, neștiind dacă vreodată se vor întoarce acasă (dar și casele sunt locuri nesigure, nimeni nu garantează dacă mai rămân zidurile în picioare).


Realitatea războiului ne face să nu trecem cu indiferență pe lângă nevoile lor. Ne dorim să le împărtășim durerea și vrem să avem mâini întinse și inimi deschise pentru frații noștri ucrainieni. Am auzit toți strigătul inimilor îndurerate și vrem să privim cu ochii dragostei lui Hristos spre frații noștri.”

Citește întreg documentul AICI

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ”Inimi deschise și mâini întinse pentru frații ucrainieni”

  1. Pingback: ”Inimi deschise și mâini întinse pentru frații ucrainieni” | Ciprian I. Bârsan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.