Cîte ceva despre mintea blestemată și blestemățiile minții cu John MacArthur

Nu sînt departe zilele în care creștinii vor fi persecutați legal pentru felul în care vor folosi pronumele personale. Vor fi persecuții la fel de idioate și de fervente precum acelea împotriva oricărei științe și fapte dovedite. Nu contează ce realitatea arată, contează ce o comunitate interpretativă spune. Corectitudinea politică? O glumă tristă, cu ascuțiș într-o singură direcție! Libertatea exprimării? O altă glumă! Cu drepturi într-o singură direcție! Toți sîntem egali, la fel ca în Ferma Animalelor, numai că unii sînt mai egali decît alții.

John MacArthur are toată admirația mea nu numai pentru modul îndrăzneț în care își predică Evanghelia de la amvonul bisericii pe care o păstorește, dar și pentru modul în care stă pe cele mai fierbinți scaune ale lumii și dă socoteală de cele mai delicate chestiuni, răspunzînd la cele mai incomode întrebări. Nu oricine este invitat la Larry King Show, nu oricine este întrebat asupra acestor probleme. Respect! Pentru claritate, fermitate, echilibru și armură biblică.

Iată cîteva exemple:

 

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în exerciții de admirație, inventarul stricaciunilor spirituale, Perplexităţi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cîte ceva despre mintea blestemată și blestemățiile minții cu John MacArthur

  1. Stelian C zice:

    Ce frumos a vestit Evanghelia in emisiunea lui Larry King. Foarte frumos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.