AMR 10 – pînă la plecarea în pelerinaj Mauthausen – Flossenburg, in memoriam Dietrich Bonhoeffer

Ce facem pe căldurile acestea, cînd nu prea se mai poate pedala, pregătindu-ne pentru pelerinajul nostru in memoriam Dietrich Bonhoeffer

Eu aș fi dorit să fac acum cursa aceea de 500 km în 25 de ore. Imposibil! Trebuie să o amîn tot pe septembrie, precum în 2015, deși noaptea va fi foarte frig.

Dar se poate face altceva:

Citim!

Iată ce: Costul Uceniciei, Viața împreună, Psalmii, cartea de rugăciuni a Bibliei și Predica de pe Munte din Sfintele Scripturi.

Pe parcursul călătoriei, care va dura șapte zile, vom citi diminețile din Predica de pe Munte integral. Serile vom citi din Costul Uceniciei. Fragmente!

De asemenea, trebuie să știți că această călătorie va fi inclusă în programul Oare eu cît mai #REZIST – Hospice Emanuel, campanie prin care adunăm bani pentru un centru de îngrijire a bolnavilor terminali. Cei 16 cicliști vor acoperi fiecare cîte 500 de km. În felul acesta vom trece mult peste suma adunată deja. Nu ne uitați cu donațiile!

SURSA hospice Emanuel

SURSA hospice Emanuel

Fiecare euro pe care tu îl donezi, va fi alergat-biciclit de noi. Niciun leuț nu ajunge în buzunarul nostru. Totul merge spre Hospice Emanuel.

 

 

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare, disciplinele spirituale, exerciții de admirație, Fabrica de barbati, HOSPICE, Mitraliera cu cărţi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.