#REZIST – drogurile – ziua 25

Am un prieten care a consumat droguri de mare putere. A fost eliberat! Era cît pe ce să moară de cîteva ori.

L-am întrebat:

Cum este acum, cînd ești eliberat de droguri complet?

Eliberat? Eu sînt un consumator de droguri inactiv. Dacă mi-aș spune că sînt eliberat complet, aș pierde deja războiul. Am cîștigat numai cîteva bătălii și mă lupt în fiecare zi. Dumnezeu mă ține în fiecare zi prin harul Său!

M-am înfiorat, dar are atît de multă dreptate. Oare nu este așa cu orice dependență?

sursa 

Astăzi am aflat că utilizarea drogurilor în liceele în care învață copiii de bani gata din orașele mari ale țării este cît pe ce să scape de sub control. Fenomenul capătă proporții catastrofale. Polițiștii antidrog sînt depășiți.

De asemenea, aflu aproape lunar de alt tînăr (în număr mult mai mare) sau tînără din mediul evanghelic despre care se descoperă că au căzut pradă drogurilor. Unii mărturisesc ei înșiși, alții sînt ajutați de prieteni, care îi aduc spre cei care i-ar putea ajuta.

Este vreme de post și rugăciune pentru așa ceva:

Astăzi #REZIST pentru polițiștii care fac eforturi dincolo de imaginație pentru a limita fenomenul consumului de droguri la adolescenți și tineri în țara noastră.

Astăzi #REZIST pentru cei care sînt implicați în consiliere, recuperare, reabilitarea celor care doresc să scape de urmările devastatoare ale consumului de droguri.

Astăzi #REZIST pentru cei care și-au epuizat toate resursele de voință și toată puterea emoțională, care i-ar fi ajutat să facă pasul spre eliberare. Mă rog ca Dumnezeu să le dea puterea de a cere ajutor.

Astăzi #REZIST împotriva ticăloșilor care folosesc doze de ”probă” pentru a ispiti tinerii care intră pe porțile școlilor.

Astăzi #REZIST împotriva tuturor distribuitorilor, rețelelor, vînzătorilor. Mă rog ca Dumnezeu să îi ajute pe cei autorizați să îi prindă.

Astăzi #REZIST împotriva polițiștilor corupți (se pare că există și așa ceva), care știu foarte bine ce se întîmplă în tîrguri, dar se fac că nu văd din … diverse interese sau dezinterese. Sper să fie și aceștia prinși.

Astăzi #REZIST pentru o țară curată de ”ierburi” și ”prafuri”. Acestea ne tîmpesc generațiile care ne urmează. Vom trăi într-o țară cu ochii roșii înțepeniți, între capuri goale, dacă Dumnezeu nu se îndură de noi.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în dulce Românie, inventarul stricaciunilor spirituale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la #REZIST – drogurile – ziua 25

  1. stiam despre niste elevi de 12-15 ani ca ei consuma etnobotanice . pentru probleme de disciplina la scoala cu ei am incercat sa vorbesc cu parintii lor si am avut surpriza sa fiu amenintat ca daca acuz sau defaimez familia lor , voi fi dat in judecata . a trebuit sa treaca trei ani de zile ca doi sa fie prinsi in toaleta scolii cu plicurile de prafuri asupra lor de un profesor . am rezistat spunand mereu de antidrog . chiar intr-o astfel de zi , in orasul meu , au fost arestati un distributor prin baruri si un cultivator in apartament . ma gandesc daca a fost bina ca m-am bucurat pentru profesor si pentru politie ? adolescentii care consuma droguri , care ii acopera sau nu ii divulga sunt tristi pentru un timp …

  2. Pingback: #REZIST – total 40 de zile | Marius Cruceru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.