Cod galben de frustrare: ”Aflarea în treabă la români!”

ATENȚIONARE: COD GALBEN DE FRUSTRARE!

Pentru toți prietenii mei de pe facebook care n-au schimbat în viața lor un pampers, care n-au pierdut nicio noapte, veghind la capătul unui prunc de 0-24 de luni cu febră 40, care n-au trecut macar cu nota minima prin procesul tehnologic al producerii și creșterii unui copchil pina la virsta de 7 ani de acasa (dar pentru voi soții Bodnariu sînt teroriști, fanatici etc., și toți cei care le țin partea niște gunoaie … )… v-aș plăti tuturor acestora, dacă aș putea, cîte un bilet dus-întors pînă în Norvegia să dați cu ochii de Marius și Ruth și să îi priviți pentru două minute drept în ochi. Atît, dragii mei teoreticieni ai psiho-pedagogiei moderne, mari experți în puericultură, doctori în științele educației, specialiști în mateteutică! Priviți-i, uitați-vă ce fețe de teroriști au, ce figuri de degenerați, de pătimași violenți, de stricați, priviți și spuneți-le în față că aveți logoree în privința necazului lor…

….pentru toți aceștia, am o mare rugăminte, BA NU, VĂ IMPLOR, cu toată prețuirea pe care v-am purtat-o, vă implor: un pic mai mică gurița atunci cînd este vorba despre subiecte delicate precum creșterea copiilor (ca subiect general) și cazul Bodnariu (ca subiect particular) și alte astea, chestii vulgare și fără sens în ochii odihniți ai domniilor voastre. Puțină compasiune și îndurare, dacă se poate! Oricum voi spuneați că nu știți tot adevărul! Atunci liniști-s-ar glossa și tastatura, dacă tot nu știm tot adevărul.

Oricum acestea sînt subiecte manipulative și prea josnice pentru adevărata elită intelectuală din care dumneavoastră faceți parte. De ce vă înjosiți neuronul să ne împărțiți păreri pe care oricum le prețuim cu greu din pricină că experiența domniilor voastre este superbă, dar lipsește cu desăvîrșire?

Nu de alta, dar nu dă bine la onor și la bun simț! Vă rog eu mult să vă țineți de lucrurile la care vă pricepeți așa de bine! Nu insistați să ne pierdem respectul pentru expertiza și experiența domniilor voastre, vorbind cu aceeași emfază și despre lucruri la care nu ați avut acces!

Deci, hai să fim deștepți și tăcem cînd trebuie! Vorba lui Petre Țuțea: s-ar putea scrie o lucrare științifică majoră despre AFLAREA ÎN TREABĂ LA ROMÂNI! Noi le știe pe toate, nu contează, agricultură, fotbal, politică, muzică, tenis, Halep et c.

P.S. MENȚIONEZ CĂ NU mi-am bătut și nu ÎMI BAT COPIII!!! (ca să nu avem discuții asupra motivațiunilor acestui gînd neastîmpărat către voi!)

Iar pentru cei care și-au trimis prietenele și/sau soțiile la avort, numai pentru că nu au avut curaj să își complice viața, dar acum au glas, devenind dintr-o dată postăcioși ca să vorbească despre chestiuni ca acestea (niște simpli masculi cu afecțiuni de lașitate testosteronică), pentru aceștia am alt cuvînt scurt, dar conține prea multe epitete pentru momentul dat. Deci voi evita! Cel puțin deocamdată.

Consider că această postare este foarte cenzurată și foarte politicoasă (mult auto-cenzurată!), avînd în vedere faptul că scriu despre post și restrîngerea voinței proprii.

P.P.S. Pe de altă parte îi disprețuiesc pe toți cei care s-au cocoțat pe tragedia (tragediile din Norvegia), de la Gîdea în jos și în sus, numai pentru a-și face trafic de like-uri, de audiență, politic … mai știu eu ce le va fi trecut prin cap.

Na, că am spus-o pînă la coadă!

Dacă am supărat pe cineva, mă va ierta, așa cum sper și eu să le fie iertată tuturor acestora băgarea în seamă fără rost.

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în acțiuni umanitare, Între Scriptură și ziar, Fabrica de barbati, inventarul stricaciunilor spirituale, Scrisori către Dumnezeu, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

21 de răspunsuri la Cod galben de frustrare: ”Aflarea în treabă la români!”

 1. repussuper zice:

  Total de acord. Avem un cuvant pentru ei: Troll

 2. szromulus zice:

  Echilibrat si corect. P.P.S-ul loveste in carieristi. Ar manca si ei o paine mai alba 🙂

 3. esteraloredana zice:

  Bine spus..

 4. Dana Caraion zice:

  E bun articolul in general dar sa te lovesti in Gadea care a mediatizat cel mai mult acest caz si care a initiat si petitia online este EXECRABIL. Cu alte cuvinte TU poti solidariza si Gadea sau miile de telespctatori care am semnat petitia lui, nu? Hotul striga hotii si cel mai frustrat om ii face pe altii frustrati. Probali ca ai culoare politica si esti captusit cu prejudecati. In cazul asta, intreba-te daca sati bine cu POCAINTA, si daca iti iubesti vrajmasii cum iti spune Domnul Isus (banuiesc ca il dusmanesti pe Gadea ca altfel nu imi explic). Like-urile de la aceste emisiuni sunt pentru a populariza si a ridica oamenii la solidaritate cu ACEA familie napastuita. Sa-ti fie rusine!

  • Marius David zice:

   Stimata doamna Dana Caraion, vă mulțumesc pentru interes și contribuție. Nu am altă culoare politică. Nu îl dușmănesc pe domnul Gâdea. Mă rog pentru sufletul lui. Să aveți o Duminică minunată, stimată doamnă!

  • e.l. zice:

   Imi pare rau ca din tot necazul asta cu atata durere doamna Caraion, sa nu gasesti
   altceva decat sa arati ca esti fan Gadea.Subiectul este mult mai important.Noi am adunat peste 50000 de semnaturi pt a folosi acest lucru in favoarea rezolvarii situatiei.
   Nu era cazul sa mai adune si ei.
   Nu am urmarit niciodata Antena 3, , deca cu aceasta trista ocazie.
   Daca nu mediatiza nu era nicio suparare.Pentru mine acest post este ceva care imi inspira dezgust.
   Oricum nu e ste un spatiu spiritual, nicidecum.
   Domnul Isus sa aiba mila de dvstra doamna si de Gadea, si de toti oamenii.
   Va scrie o bunica, care se mira ca deja sunteti a treia femeie care vorbeste in acest caz
   absolut dureros foarte detasat, aruncand asa un subiect dramatic in derizoriu.
   Observ ca femeile din pacate au mai multa rautate decat barbatii, ceea ce este f trist.
   Asta auzisem si despre femeile calai sau gardieni, sunt mult mai rele decat „ei”.

  • Vio zice:

   Si eu as fi zis ca a scris bine…dar cum spui , sa te legi de Gadea care a ajutat enorm…

 5. Cipri zice:

  Sa va spun ce nu inteleg eu: de ce nimeni nu a fost revoltat, nu a iesit in strada, si nu a semnat petitii, in cazul celor 2 orfani romani, de la Craiova, care s-au sinucis.

 6. zoltybogata zice:

  Romani, 13
  1 Oricine* să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Şi** stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu.
  2 De aceea, cine se împotriveşte stăpânirii* se împotriveşte rânduielii puse de Dumnezeu, şi cei ce se împotrivesc îşi vor lua osânda.
  3 Dregătorii nu sunt de temut pentru o faptă bună, ci pentru una rea. Vrei dar să nu-ţi fie frică de stăpânire? Fă* binele şi vei avea laudă de la ea.
  4 El este slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tău. Dar, dacă faci răul, teme-te, căci nu degeaba poartă sabia. El este în slujba lui Dumnezeu, ca să-L răzbune şi să pedepsească pe cel ce face rău.
  5 De aceea trebuie* să fiţi supuşi nu numai de frica pedepsei, ci** şi din îndemnul cugetului.
  6 Tot pentru aceasta să plătiţi şi birurile. Căci dregătorii sunt nişte slujitori ai lui Dumnezeu, făcând necurmat tocmai slujba aceasta.
  7 Daţi* tuturor ce sunteţi datori să daţi: cui datoraţi birul, daţi-i birul; cui datoraţi vama, daţi-i vama; cui datoraţi frica, daţi-i frica; cui datoraţi cinstea, daţi-i cinstea.

  Deci, spune clar că trebuie să ne supunem legilor statului, acolo legile sunt mult mai aspre decât la noi, trebuiau să respecte legile, dacă nu pot respecta legile pământești, cum vor putea respecta legile Domnului? Multă sănătate

  • Janeth zice:

   Tu te auzi ce spui? ??!!!!
   Cine te opreste sa respecti legile pentru avort, homosexuali,? Din curiozitate, ai copii? Cati?

   • zoltybogata zice:

    Nu am copii, dar cum explici tu Romani, 13; 1-7?

    • Janeth zice:

     Aici se refera la respectarea legilor tarii in care traiesti, categoric (Taxe, impozite, reguli de circulatie, etc,etc)… Dar cand acea lege nu e dupa voia lui Dumnezeu, de cine asculti? Nu toate legile sunt si bune.
     In cazul de fata, familia Bodnariu a respectat ceea ce spune Biblia ” creste-ti copiii in mustrarea si invatatura Domnului”. Daca Norvegiei nu-i convine, n-are decat. Dar sa ne lase pe noi sa traim dupa invatatura Bibliei.
     Eu vad din propria familie, poti sa spui copilului de 100 de ori o interdictie, pana nu doare umpic, n-asculta. La fel face si Dumnezeu cu noi.

 7. Janeth zice:

  O intrebare am si eu: „dar sotia dv i-a altoit vreodata?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.