Să pedalăm pentru Alex – dăruiește.ro

Alex este colegul de bancă al fiului unui prieten. Așa am ajuns la povestea lui. Alex a mai trecut o dată alături de părinții lui prin coșmarul leucemiei. Atunci a scăpat. Boala a revenit mai furioasă și mai agresivă.

featured-image

sursa daruieste.ro

De această dată disperarea, oboseala emoțională, durerea de a-ți vedea pruncul în suferință au căpătat proporții de neimaginat pentru cine nu a stat lîngă un copil bolnav măcar o noapte.

Știu că există o tradiție nu foarte veche, dar se pare că dă rezultate: să alergăm, să înotăm, să pedalăm pentru o cauză. Un prieten a făcut asta în Coreea împotriva traficului de persoane.

Putem face și noi acest lucru. Pedalînd mai mult de 100 de km într-o zi, simți cel puțin o mică parte din ce înseamnă disperare, presiune, oboseala de a aștepta un deznodămînt, durere. Primul care cade în turele lungi este psihicul. Nimic altceva. Astfel, într-o tură mai lungă, mi-a venit ideea de a fi solidari cu părinții lui Alex, pedalînd pentru a aduna măcar puțin pentru tratamentul și operația la care Alex ar putea fi supus.

AICI ESTE PAGINA DE FACEBOOK  DE UNDE PUTEȚI AFLA MAI MULTE INFORMAȚII

Ce vom face noi? Vom pedala pentru Alex.

În două etape.

Prima etapă este să legăm Oradea de Beclean, localitatea în care locuiește Alex.

A doua etapă, în aceeași zi, și pentru cei care rezistă (unul dintre prietenii noștri vrea să facă acest traseu în 24 de ore, dus-întors, eu cred că mă opresc după 300 de km, din cîte mă cunosc…) să ia drumul înapoi pînă la epuizare. Da, acesta este scopul EPUIZAREA.

Cam așa ar arăta o tură de 400 de km pedalați în 24 de ore. Pornirea Oradea, oprire scurtă în Beclean, apoi drum pînă la VAlea Drăganului. Oprire pentru odihă peste noapte. A doua zi întoarcerea acasă cu asistență rutieră.

Sperăm să învățăm o lecție spirituală pentru noi înșine și o lecție despre epuizarea așteptării.

Aici sperăm să interveniți voi, să ne cumpărați kilometri. Vom face 400 de km, atunci puteți dona, după voia inimii, 400 de ron, 400 de dolari sau 400 de euro, după posibilități.

Spre exemplu, cei care vreți să o susțineți pe Ari, o doamnă care dorește să alerge pentru Alex: dacă reușește să alerge peste 200 de km, să îi cumpărați acești km, depunînd în contul lui Alex costurile epuizării dînsei. Puteți să o faceți în dreptul ei, în dreptul meu, în dreptul oricărui alt alergător sau în dreptul tuturor, după cum vă lasă inima.

Încă nu am stabilit data exactă în care vom intreprinde această acțiune, dar nu cred că va trece luna iulie fără să ne îndreptăm spre Beclean.

AICI aveți detaliile. Îi mulțumesc  lui Marius J. pentru efortul depus să pună în doar cîteva ore toată pagina ASTA pe roate.

Aici este o altă pagină pe care puteți urmări donațiile pentru Alex. 

Voi reveni cu detalii asupra datei de pornire. Sperăm să fie fără vînt, fără căldură prea mare, fără ploaie.

Doritori pentru pedalat?

Doritori pentru ”cumpărat” kilometri?

Menționez un lucru important: din banii donați de dumneavoastră cicliștii nu vor beneficia absolut deloc. Toată cheltuiala acestei ture cade în seama noastră (hidratare, geluri, batoane proteice et c. – cam 200-250 de ron pentru fiecare ciclist numai Oradea Beclean)

De asemenea, din toate sumele donate dăruiește.ro nu ia NICIUN PROCENT. Știu că se obișnuiește. Nu este cazul aici!

Despre Marius David

soțul Nataliei, tată și proaspăt bunic
Acest articol a fost publicat în Anunturi, Biciclete, cugetări de pe bicicletă, Fabrica de barbati, lacrima din colțul ochiului, Oameni, Scrisori către Dumnezeu, Zidul rugăciunii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Să pedalăm pentru Alex – dăruiește.ro

  1. Pingback: Cele mai lungi zile, după solstițiul de vară … pentru cele mai scurte vieți – Ciclaton: ”pedalez pentru Hospice Emanuel” | Marius Cruceru

  2. Pingback: EXISTĂ VIAȚĂ DUPĂ DOLIU – Ciclaton și Swimathon pentru Hospice Emanuel | Marius Cruceru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.